Şimdi Ara

INTEL i7 4770K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturalı garantili kutulu fanlı, hem K serisi hem de Malezya üretim, yenileme veya ticari amaçlı bir satış değildir, kendi şahsi makinamda hep stok hızda kullandığım işlemcimdir, yurtdışına cıkacağımdan laptop aldım sistemi dağıttığımdan satılıktır.

http://urun.n11.com/islemci/intel-core-i7-4770k-lga1150-4rd-generation-P87979893?cid=604001&gclid=CK7R9v37qsoCFcm6Gwody-ACyw

INTEL i7 4770K

takas, pazarlık yok 830tl
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 4 Mayıs 2016; 23:16:06 >

• Satıcı arkadaşın yaklaşımını paylaşıyorum ...Takdir sizin .

"cavador Yarbay 6 dk. önce pazarlık yok yazıyor , körmüsün yoksa anlamayan yobaz mısın sen karar ver"

yazdıkların çok kırıcı hiç hoş değil. Yaşım 39 yıllardır bu forumdayım mesajlaştım fakat senin gibi bir yazı yazan ne de davranan ile karşılaşmadım.

Birde bloklamışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: branduko

Satıcı arkadaşın yaklaşımını paylaşıyorum ...Takdir sizin .

"cavador Yarbay 6 dk. önce pazarlık yok yazıyor , körmüsün yoksa anlamayan yobaz mısın sen karar ver"

yazdıkların çok kırıcı hiç hoş değil. Yaşım 39 yıllardır bu forumdayım mesajlaştım fakat senin gibi bir yazı yazan ne de davranan ile karşılaşmadım.

Birde bloklamışsın...

pazarlık yok yazıyorken , ne teklif ettiğini de buraya yaz bakalım ne dicekler sana
  • 600 tl teklif ettim forumdaki gider fiyatı ve piyasadaki fiyatı da teklif ettiğim rakam keza buldum da alıyorum .Başkaları da bulur senin yazdığın rakama 4690 alan var . Mal senin fiyat senin . Sen o işlemcini satatrsında az gönül kırmasan , insan gibi yazsan daha iyi olurdu. ..

Yolunda bahtında açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: branduko

600 tl teklif ettim forumdaki gider fiyatı ve piyasadaki fiyatı da teklif ettiğim rakam keza buldum da alıyorum .Başkaları da bulur senin yazdığın rakama 4690 alan var . Mal senin fiyat senin . Sen o işlemcini satatrsında az gönül kırmasan , insan gibi yazsan daha iyi olurdu. ..

Yolunda bahtında açık olsun.

pazarlıksız yazıyorsa 200-250tl eksiği denemek sana göre gideri buydu ise bana görede ölücülük yada saygısızlık olur, yaptıysanda sorduğum 2 soru yerine alkış bekleyecek yaşta da değilsin şaşırmanın manası yok, neyse zaten bulup almışsın güle güle kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - Intel i7 9700K CPU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.