Şimdi Ara

İntel i5 işlemci yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , 3 sene önce bilgisayar toplamıştım. Paraya acımadım iyi bir sistem kurdum (Ekran kartı hariç). Fakat işlemcimi intel i5 661 taktım (2 çekirdek 3,33 ghz 32 nm) ve taktırdıkdan sonra i5 750'yi gördüm 4 çekirdekli bir işlemci. Çok pişman oldum. Şu anda düşünüyorum sizce bu işlemci 4-5 sene daha piyasadaki oyunları çalıştırabilirmi? 2 çekirdek olması ilerde sorun çıkarırmı?

• 9500 gt ama ilerde değiştirmeyi düşünüyorum

Orijinalden alıntı: ishakoglu

9500 gt ama ilerde değiştirmeyi düşünüyorum

bence 6850 gibi bir ekran kartı alsan oyunlar için daha iyi olur.
    Şimdi o ekran kartı varken işlemciyi değiştirsen brşey farketmeyecek.
  • bugün dersen öyle aman aman sorun olmuyor.çok çok az oyun 4 çekirdeğe göre optimize ediliyor ve 4 çekirdekli işlemcilerde 2 çekirdeğe göre daha iyi sonuçlar veriyor.
    ama burdan şu sonucu çıkarma,2 çekirdekli işlemcim var diye bahsettiğim oyunları oynayamam.hayır oynarsın tabi ama 4 çekirdek performansı daha iyi oluyor

ama 1-2 sene sonra ne olur bilemem.oyun yapımcıları donanım üreticileri ile organize çalışıyorlar.ne kadar ağır grafik içerikli oyun yazarlarsa o kadar pahalı ve üst düzey parça demek.herkes kazanıyor yani

Orijinalden alıntı: emrah.kas

bugün dersen öyle aman aman sorun olmuyor.çok çok az oyun 4 çekirdeğe göre optimize ediliyor ve 4 çekirdekli işlemcilerde 2 çekirdeğe göre daha iyi sonuçlar veriyor.
    ama burdan şu sonucu çıkarma,2 çekirdekli işlemcim var diye bahsettiğim oyunları oynayamam.hayır oynarsın tabi ama 4 çekirdek performansı daha iyi oluyor

ama 1-2 sene sonra ne olur bilemem.oyun yapımcıları donanım üreticileri ile organize çalışıyorlar.ne kadar ağır grafik içerikli oyun yazarlarsa o kadar pahalı ve üst düzey parça demek.herkes kazanıyor yani

bencede ekran kartı 6850 bendede var canavar gibi hatta şuan eski pc olarak i3 vardı.gta 4 falan 50 fps oynuyodum düşün
    MSI Z77A-GD65 *** Intel Core i5 3570K Ivy Bridge 4.70 GHz 1.230V *** GSkill RIPJAWSX 8GB 1600 MHz *** Asus AMD HD6850 1GB *** Western Digital Caviar Black 1TB 32mb Cache *** OCZ Vertex 4 128 GB SATAIII *** Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 750W Aktif PFC Modüler Güç Kaynağı *** Cooler Master Hyper Plus 212 Cpu Cooler *** Aerocool StrikeX GT Black

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL E6600 İŞLEMCİ
    17 yıl önce açıldı
    İntel Core İ5 3330 Hakkında...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6850 alman gerek
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.