Bildirim
Intel I3 7100 den I5 7400 e geçmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şuan ki işlemci size yetiyorsa gereksiz yere harcama yapmayın. Yarın öbür gün lazım olur. -
oyunlarda pek bi fps artisi olacagini sanmiyorum belki render , yayincilik gibi islerle ugrasiyosaniz katkisi olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eğer ki işlemciniz ekran kartını besleyebiliyor ve yakın zamanda ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksanız işlemciyi yükseltmenize gerek yok diye düşünüyorum. Şahsen aynı ekran kartı ile iki işlemci arasında 3-5FPS ten fazla fark olmayacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik olarak destekler takabilirsin ama ciddi fark yok hatta i3 elindeki turboda daha avantajlı diğer özellikler aynı gereksiz -
bendeki i3 de turbo yok direk 3.9 ghz amacım şu işlemciyi yükseltip ilerki zamanda elime para geçince gtx 1060 takmak şu anda işlemci ekran kartını besliyor darboğaz yapmıyor ama kasıyı herzaman güncellemek istiyorum ekran kartıyla işlemciyi aynı anda almakda çok zor benim için ufak ufak para biriktirip ekleme istiyorum o yüzden önce işlemciyi i5 yapayım dedim şu anki performansımdan daha yüksek bir performans alırım dimi en azından gelişme olsun istiyorum özellikle 4.2 7600k işlemci çok dikkatimi çekti -
başlığa yanlış yazmışım 7600k olcaktı -
Her türlü değiyor. Benim tabletim, telefonum quad. Eminim senin cebindeki telefon da quad'dır. <3
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X