Şimdi Ara

İntel İ3 540 3.06 GHZ FAN ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün GTA V'e girdim. Ayarlara baktığımda high ve very high karışıktı. FPS değeri 30-35 arası hiç takılma yoktu. Daha sonradan takılmaya başladı bende grafikleri biraz düşürdüm .

En düşüğe almama rağmen takılmalar olmaya başladı.

İşlemcinin sıcaklığı 78-80 Derece Normal mi?

Birde kasamda soğutma yok arkada tek fan var yan kapak açık. Eğer sorun soğutmadaysa bugün fan almak istiyorum. Umarım soğutmadandır

Sistem Özellikleri :

İntel İ3 540
    4 GB Ram
    Sapphire R9 280 3GB 384BIT

• Sıcaklık yüzünden bu sorunu yaşıyorsunuz. İşlemcinizin maksimum çalışma ısısı 74 derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Sıcaklık yüzünden bu sorunu yaşıyorsunuz. İşlemcinizin maksimum çalışma ısısı 74 derece.

Teşekkürler hemen vatandan bu ürünü almaya gidiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-tx3-evo-775115511561366am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html?srt=UP#yorumlar
  • Hayir isidan degil ram sisiyor ve hdd cache e yaziyor. Rami 8 lemeden sorun cozulmez. Ayrica alacaginiz fan 50 lirayi gecmesin o islemci voltajsiz 3.9 a kadar oc oluyor. İsinize yarayacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Hayir isidan degil ram sisiyor ve hdd cache e yaziyor. Rami 8 lemeden sorun cozulmez. Ayrica alacaginiz fan 50 lirayi gecmesin o islemci voltajsiz 3.9 a kadar oc oluyor. İsinize yarayacaktir.

Keşke önceden bu yorumu görseydim almazdım.Linkteki fanı aceleyle aldım. Gta V rahat oynarım diye düşündüm ama takılmalar devam ediyor.

HDD takıldığında %100 kullanıyor zaten.

Hocam işlemciyi nasıl oc yaparım bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burnout53

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Hayir isidan degil ram sisiyor ve hdd cache e yaziyor. Rami 8 lemeden sorun cozulmez. Ayrica alacaginiz fan 50 lirayi gecmesin o islemci voltajsiz 3.9 a kadar oc oluyor. İsinize yarayacaktir.

Keşke önceden bu yorumu görseydim almazdım.Linkteki fanı aceleyle aldım. Gta V rahat oynarım diye düşündüm ama takılmalar devam ediyor.

HDD takıldığında %100 kullanıyor zaten.

Hocam işlemciyi nasıl oc yaparım bilginiz var mı?

Anakart modeliniz nedir?

• Foxconn H55MXV
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78920551&p=1#78920551

Bi bakin isinize yarayabilir. Orada bile yorumum varmis onu farkettim ahaha :)))

Ekleme bu anakartin oc destegi olmadigini yazmislar. Kotu oldu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 15 Nisan 2015; 18:14:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.