Şimdi Ara

İntel HD Graphics Video Ram arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İntel HD graphics ekran kartım var bunu biostan veya başka bir programdan nasıl vramını arttırırım?
    Not:Ekran kartım intel hd 3000 veya 4000 değil sadece intel hd graphics
     İntel HD Graphics Video Ram arttırma

• Artırsanız bile faydası olacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle çok fazla performans artışı olcaktır.
     İntel HD Graphics Video Ram arttırma İntel HD Graphics Video Ram arttırma İntel HD Graphics Video Ram arttırma İntel HD Graphics Video Ram arttırma

• muhsinarsl4n M kullanıcısına yanıt
    HD 3k/4k serisinden değil sadece HD demişsin ve 1366 çözünürlükte kullandığını görüyorum, dx'te görünen bellek boyutuna bakınca'da kart yaklaşık olarak 512 yada 768mb. belleğe ayarlı gibi, bu değer o kart ve çözünürlük için fazlasıyla yeterlidir, bellek hızını arttırabilsen belki küçükte olsa 1 performans katar ama boyutu hiç 1 şey katmaz o kart ve çözünürlüe, ancak bellek hızınında getirisi olur dediysem, yapabiliceğin bellek hız artışına değicek kadar 1 getirisi olmaz, yani moralini bozmak için söylerimiyorum fakat brak öyle kalsın boyut ve hız, çünkü yapmaya çalıştığın iş fuzuli olur.
  • sen bu karta 768 mb demişsin ama 1gb ve bu kartı fazla küçümsemeyin skyrim 40,payday 2 30,ac 3 25,Saints row 3'den 40 fps alıyor orta ayarlarda
  • muhsinarsl4n M kullanıcısına yanıt
    Net 1 şey söylemedim, hatta 512 yada 768mb. a ayarlı olabilir dedim, o kartın, bios üzerinden bellek boyutu ayarlanıyosa, 1gb ise 256mb.a düşürüp dene, daha sonra'da 2gb.a çıkart dene, şu anki mevcut performansına göre ; bellek boyutu artınca performansın düştüğünü, bellek boyutu düşürdükçede arttığını kendin deneyimleyerek farkediceksin.
  • benim ekran kartım da gtx 460 768mb bellekle hd 4600 kat kat fazla performans veriyor yani belleği arttırman sana bişey kazandırmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki sağolun
  • Bir şey sorcam benim ekran kartım intel hd 3000'den iyi mi veya 4000'den çünkü kuzenimde de HD 4000 var benimkinden daha az performans veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.