Bildirim
İntel HD Graphics Video Ram arttırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Artırsanız bile faydası olacağını sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
HD 3k/4k serisinden değil sadece HD demişsin ve 1366 çözünürlükte kullandığını görüyorum, dx'te görünen bellek boyutuna bakınca'da kart yaklaşık olarak 512 yada 768mb. belleğe ayarlı gibi, bu değer o kart ve çözünürlük için fazlasıyla yeterlidir, bellek hızını arttırabilsen belki küçükte olsa 1 performans katar ama boyutu hiç 1 şey katmaz o kart ve çözünürlüe, ancak bellek hızınında getirisi olur dediysem, yapabiliceğin bellek hız artışına değicek kadar 1 getirisi olmaz, yani moralini bozmak için söylerimiyorum fakat brak öyle kalsın boyut ve hız, çünkü yapmaya çalıştığın iş fuzuli olur. -
sen bu karta 768 mb demişsin ama 1gb ve bu kartı fazla küçümsemeyin skyrim 40,payday 2 30,ac 3 25,Saints row 3'den 40 fps alıyor orta ayarlarda -
Net 1 şey söylemedim, hatta 512 yada 768mb. a ayarlı olabilir dedim, o kartın, bios üzerinden bellek boyutu ayarlanıyosa, 1gb ise 256mb.a düşürüp dene, daha sonra'da 2gb.a çıkart dene, şu anki mevcut performansına göre ; bellek boyutu artınca performansın düştüğünü, bellek boyutu düşürdükçede arttığını kendin deneyimleyerek farkediceksin. -
benim ekran kartım da gtx 460 768mb bellekle hd 4600 kat kat fazla performans veriyor yani belleği arttırman sana bişey kazandırmaz -
Peki sağolun -
Bir şey sorcam benim ekran kartım intel hd 3000'den iyi mi veya 4000'den çünkü kuzenimde de HD 4000 var benimkinden daha az performans veriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X