Şimdi Ara

intel hd graphics 4000 csgo kaldırır mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımda intel hd graphics 4000 + nvıdıa geforce 610m var. Cs go indirmek istiyorum 40 ve üstünde fps alırmıyım ??

• işlemci ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel core i5-3210m 2.50ghz
  • Zamanında ekran kartım yanınca bir süre mecbur hd 3000 ile oynamak zorunda kalmıştım 1024x800 gibi ayarlarda bile anca 20-30 fps veriyordu hiç zevk alamıyordum oynarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 7 Mayıs 2016; 16:11:49 >
  • medium ile girersem kaç fps alırım ve sizce oyun tadı çıkarmı ? teşekkürler bu arada
  • yeterli gibi o zaman..
  • oynadığınızdan hiçbişey anlamazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • low da mı ?
  • low medium farketmez sürekli donar fps zaten 30-40ı geçmez oynanmaz yani
  • zaten bilgisayar kasası alcaktım ekran kartı iyi olsun istiyodum bana önerebileceğin bi kasa var mıdır oyunları iyi kaldırabilecek( 2000-2500 TL)
  • şu ara sistem toplanmaz 1 ay daha bekleyin yeni ekran kartları geliyor
  • peki teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağız Boz

zaten bilgisayar kasası alcaktım ekran kartı iyi olsun istiyodum bana önerebileceğin bi kasa var mıdır oyunları iyi kaldırabilecek( 2000-2500 TL)

tabi ki var. ancak 1 ay beklemek daha mantıklı. SAKIN hazır aksa almayın zamanı gelince buraya yazın bütçenizi monitör dahil mi değişl mi(yeni konu açıp)arkadaşalr toplar.

bu arada hd pro 530 gibi bir şeyle oynadım 1080p de medium da 45 fps filan veriyordu o kartla her şey lowda anca alırısn 45 ki 45 fps yetmez cs ye en en az 60 alman lazım
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    pek bir bilgim yok pc toplama konusunda ama mesela csgo da 60 fps verebilecek bir işlemcinin fiyatı ne kadar olur ortalama ?
  • Galiba laptop kullanıyorsun samsung.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celildogan1 kullanıcısına yanıt
    laptop ama lenovo
  • Aynı sisteö bendede var samsung olan 5 yıl önceden 1.400 liraya almıştım şu anda bile kullanıyorum.

benim 4 yıl oldu 1300 vermiştim :) oyunlardakı performansını hiç test ettin mi ? ben pek oyun oynamadım bunda da
  • Ets 2 / 30-40 fps
    Arma 3 / 40-50-60 fps ( sunucuya göre degişir)
    DayZ Standalone / 20-30
    CS:GO / 40-50
    Battlefield 3 / 40-50
    Düşük ayarlarda aldıklarım aklıma takılan soru olursa yazarsın.

csgo da kasma oldu mu özellikle çatışma anlarında ve bomba patlama anında falan ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.