Şimdi Ara

Intel Graphics Media Accelerator Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara, bilgisayarla verilen format cd'si ile format attıktan sonra yine bilgisayarla verilen sürücülerin bulunduğu diski taktım ekran kartının en güncel halini yüklemiş olmama rağmen Intel Graphics Media Accelerator'u yüklemeye bastığımda "Bu sistem, yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" gibi bir uyarı aldım. Bunun nedeni ne olabilir ? Eğer yüklemezsem performansa etkisi olur mu ya da bu driver'in artıları nelerdir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Amd Fx X6 6300 3.5GHz 14MB Cache , Asus R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit , GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 , Asus M5A97 R2.0 2133MHz (O.C.) , Kingston HyperX 3K 120 GB Ssd , WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache , FSP Raider 80Plus 650W , Zalman Z3 Plus MidT ATX Pencereli Siyah Kasa
  • Bahsettiğiniz sürücü onboard ekran kartına ait sürücüdür. Bilgisayar ile gelen cdler standart olup her modeldeki içeriklerin tamamı satılan bilgisayardada olacaktır manasına gelmez. Muhtemelen sizdeki bilgisaaarda onboard ekran kartı mevcut değil buda yüklemenize gerek olmadığı manasına gelir.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.