Şimdi Ara

Intel graphics 4000 sürüm değişmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel graphics 4000 ekran kartımı güncellemiştim sürüm tarihi 4.4.2016..daha sonra ne olduysa 17.8.2015 tarihine dönmüş sitesinden en son sürümü yükledim olmadı ddu ile kaldırdım tekrar yükledim olmadı bilgisayara format attım yine olmadı bunu nasıl düzeltebilirim?

Windows 8 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed42 -- 31 Temmuz 2016; 18:10:27 >

• Bilgi almak amacli yaziyorum. Bu dediginin ekran karti, onboard girisiyla monitore goruntu veriyorsun dimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop kullanıyorum çift ekrankart.

Intel HD graphics 4000
    Amd HD radeon 7600M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed42 -- 31 Temmuz 2016; 21:29:57 >
  • Önce kuracağın sisteminle uyumlu hd graphics güncel sürücüsünü indir. İnternetle bağlantımı kes. program ekle kaldırdan eski sürücüyü kaldır. Ardından aygıt yöneticisine gir ve görüntü bağdaştırıcılarında bulunan hd 4000 sürücüsüne sağ tık yap kaldır de ve sürücüyü sil kutucuğunuda işaretle komple kaldırsın. Pc yi kapat aç ve indirdiğin güncel sürücüyü yükle tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INSURG3NT

Önce kuracağın sisteminle uyumlu hd graphics güncel sürücüsünü indir. İnternetle bağlantımı kes. program ekle kaldırdan eski sürücüyü kaldır. Ardından aygıt yöneticisine gir ve görüntü bağdaştırıcılarında bulunan hd 4000 sürücüsüne sağ tık yap kaldır de ve sürücüyü sil kutucuğunuda işaretle komple kaldırsın. Pc yi kapat aç ve indirdiğin güncel sürücüyü yükle tekrar

hocam dediklerini daha önceden 20 kere filan yaptım sonuç yine aynı..
  • farklı bi yöntemle hallettim sorunu..ilgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.