Şimdi Ara

INTEL GRAPHIC HD HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU CORE I5 SERİSİ İŞLEMCİLERDE BULUNAN ENTEGRE İNTEL GRAFİK KARTINI NASIL SEÇEBİLİYORUM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 23 Ağustos 2010; 3:26:36 >

• Windows 7'de masaüstüne swağ tıklayıp 'değiştirilebilir grafikleri yapılandır' diyorsun, sonra da güç tasarruflu GPU'yu seçiyorsun.
  • Bende öyle birşey yok valla sizde nasıl çıkıyor?
  • hepsinde olmuyor o özellik mesela acer 5740 larda ve asusun şu 5730 lu olan modelindede bu opsiyon seçilemiyor biostan kapatmışlar sanırım üreticiler..ama hp nin yeni dv6 serisinde var diye bişey okudum sanki yeni dv6 kullanan arkadaşlar yazsınlar varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 23 Ağustos 2010; 15:36:19 >
  • saçmalık olur meğer işlemcilere böyle bir özellik koymuşlar neden inaktif ediyorlar?
  • Arkadaşlar biraz düşündükten sonra neden inaktif olduğunu anladım.
    CPU'ya Entegre intel grafik kartı 45nm teknoljiyle yapılmış ve harcadığı watt 35 fakaaaattt GT230M 40nm ve 23w harcamakta.Yani düşük güç harcadığını sandığınız entegre intel gpu daha fazla güç harcıyormuş o sebepten ona gerek olmadığı için inaktif etmişler.Benimle aynı düşüncede olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 24 Ağustos 2010; 2:01:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.