Şimdi Ara

Intel G33/G31 Express Yonga Kümesi Ailesi Ekran Kartı Driver Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar format attınkan sonra minecrafta bile giremez oldum ekran kartı şöyle yazıor siz ne oldugunu biliorsanız yardım edin

Toplam Grafik Belleği 256
    Ayrılmış Video Belleği 0
    Sistem Video Belleği 64
    Paylaşılan Sistem Belleği 192

Oyun yüklicem ama oynuyamıyorum minecraft falan önceden açıyordu formattan sonra açmıyor ne lazım beyler söylermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Heredot:.

Arakdaşlar format attınkan sonra minecrafta bile giremez oldum ekran kartı şöyle yazıor siz ne oldugunu biliorsanız yardım edin

Ayrılmış Video Belleği 0
    Sistem Video Belleği 64

Oyun yüklicem ama oynuyamıyorum minecraft falan önceden açıyordu formattan sonra açmıyor ne lazım beyler söylermisiniz ?

Bu bigiler yetmez. Bunları nereden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Heredot:.

Arakdaşlar format attınkan sonra minecrafta bile giremez oldum ekran kartı şöyle yazıor siz ne oldugunu biliorsanız yardım edin

Ayrılmış Video Belleği 0
    Sistem Video Belleği 64

surucuyu windows updateden indirebilirsiniz 4-5 sefer kurdum bu sekilde yada slim driveri deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 4 Mart 2013; 20:34:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlat>çalıştır'a gelip dxdiag yazıp açılan ekran sekmesindeki özellikleri buraya yazabilir misin?
    ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 4 Mart 2013; 20:43:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel PM45 Anakart ve Upgrade
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.