Şimdi Ara

Intel G2020 3Dmark11 :=)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Full Stok, Performans Mükemmel Cok Memnunum

Intel G2020 3Dmark11 :=)

• güle güle kullanın hocam siz memnunsanız sıkıntı yok size yetiyorsa gerisi kafi
  • bi bu işlemciler hakkında detaylı açıklama yapabilirmi? beni merak ettiklerim bu işlemcilen 7850 gibi ekran kartını sorunsuzca kullanabilirmiyiz. bu işlemci yanılmıyorsam 2 çekirdekli çoklu çekirdek isteyen oyunlarda sorun çekermiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bi bu işlemciler hakkında detaylı açıklama yapabilirmi? beni merak ettiklerim bu işlemcilen 7850 gibi ekran kartını sorunsuzca kullanabilirmiyiz. bu işlemci yanılmıyorsam 2 çekirdekli çoklu çekirdek isteyen oyunlarda sorun çekermiyiz.

Hocam Detaylı İncelemerine Bakmak Lazım, Ama 7850 Gibi Bir Kartı i5 i7 İşlemciler Gibi Tam Kapasite Kullanamaz Gibime Geliyor. Dediğiniz Gibi 2 Cekirdekli Bir İşlemci, Ama Şuda Bir Gercek Günlük İnternet, Muzik, Ofis İşleri Gibi Bilgisayar Kullanımı Icın Baya Bir Tatminkar, 1080p Videoları Cok Rahat Oynatabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 16 Nisan 2013; 19:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bi bu işlemciler hakkında detaylı açıklama yapabilirmi? beni merak ettiklerim bu işlemcilen 7850 gibi ekran kartını sorunsuzca kullanabilirmiyiz. bu işlemci yanılmıyorsam 2 çekirdekli çoklu çekirdek isteyen oyunlarda sorun çekermiyiz.

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/intel-Pentium-G2020-islemci-video-inceleme-Ekonomik-ivy-Bridge-testte.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS H110M-K , İntel I5-6402P
    geçen yıl açıldı
    İntel i7 8700k işlemci
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.