öncelikle Intel(R) GMA 4500M ekran kartımı optimizasyon yapıp mb ayarı yapmak istiyorum kendisi 256mb hafızalıdır.bütün 256mb hafızayı komple bi oyuna vermek istiyorum bu mümkünmü hepsini veremesem bile nekadar verebilirsem vermeliyim bide bu ekran kartı paylaşımlı olduğundan bu işi yapmam zormudur
araştırıyorumda Riva Tuner diye bi program var ama oda sadece Nvidia ve ATI kartlarına uyumlu bir program..ne yapmalıyım çözüm önerirmisiniz ? oyun:GTA 4 bilgisayar:Notebook (lütfen notebookta gta4 çalıştıramassın gibi yorumlar atmayın ayrıca)
quote:
Riva Tuner diye bi program var ama oda sadece Nvidia ve ATI kartlarına uyumlu bir program
Zaten ati ile Nvidia dan başka ekran kartı üreten firma yok Hocam =)
yok daha neler intel ekran kartlarıda var tabi piyasaya yeni girdi 2-3 yıl falan olmuştur ama var yani.. intel işlemci üretseydi ne diye karışmışki ekran kartı işine dedirttiriyo öle kartlar üretiyolar çünkü
ya böyle mb ayarı nasıl yapacağım ben farzetki nvidia'ydım ama intelim
O ekran kartıyla o oyunu İsterseniz 8 gb ta kadar yükseltin ekran kartını çalıştıramazsınız. Notebook la o oyun oynanır ama o ekran kartıyla oynanmaz diyorum ben size
yok arkadaşım oynanıyor şöyle oynanıyor...patch yüklemeden oynadığım zaman oyun taş gibi açılıyo oyunda en düşük grafik ayarlarına getiriyorum birazında biraz fazlası kasma yapıyor oda belleğin az oluşundan 200 mb istiyo benm ekran kartım 124 verebildiği için kasma yapıyo ben birazdaha ramden ekran kartına verirsem hallolur galiba diye düşündüm buda biostan olcak ama nasıl olcak anlamadım Lenovo dizüstümün markası
quote:
Orijinalden alıntı: kinq23
yok arkadaşım oynanıyor şöyle oynanıyor...patch yüklemeden oynadığım zaman oyun taş gibi açılıyo oyunda en düşük grafik ayarlarına getiriyorum birazında biraz fazlası kasma yapıyor oda belleğin az oluşundan 200 mb istiyo benm ekran kartım 124 verebildiği için kasma yapıyo ben birazdaha ramden ekran kartına verirsem hallolur galiba diye düşündüm buda biostan olcak ama nasıl olcak anlamadım Lenovo dizüstümün markası
Oynanmaz derken, demek istenen kasması durumu. O kartla battlefield 1942 bile oynanmıyor kasmalardan, ayrıca görüntü kalitesi olarak da yerlerde sürünüyor. Arkadaşın dediği gibi; o karta ne kadar bellek atarsanız atayın, GTA4 oynayamazsınız. Bellekten önce GPU kapasitesi, sürücü kalitesi gibi etmenler var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme