Şimdi Ara

İntel Ekran kartı hatası LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı seçeneklerine girdiğim zaman hiç bir ayarı yapamıyorum fps sorunu var düzeltemiyorum.
    SS :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugoro -- 29 Eylül 2011; 17:07:33 >

• Gta san andreas MTA bile kasıyo FPS cok düsük lütfen yardım edin. Ekran kartını güncelledim ama aynı.
  • Koca forumda kimse bilmiyomu YARDIIIM !
  • Güncel
  • Bu ekran kartına ait yapabileceğiniz en yüksek ayarı zaten yapmışsınız, onboard ekran kartıyla zaten oyunlarda yüksek fps ile oynayamamanız zaten normal . driveri ve yazılımı güncellemek istiyorsanız :ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp37501-38000/sp37707.exe bu linkten ulaşabilirsiniz.

Çözüm : yeni bir harici ekran kartı almak.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 30 Eylül 2011; 15:31:27 >
  • Kullanmış olduğunuz laptop'da on board bir ekran kartı vardır, on board ekran kartı ile belirli seviyedeki oyunları oynarsınız ama bahsetmiş olduğunuz oyunu oynayamamanız zaten normal. Ki laptoplar oyun için kullanılabilecek cihazlar değildir.

Laptop da " MXM " slotu mevcutsa, ki hiç sanmıyorum. O zaman harici bir ekran kartı takabilirsiniz. Tabii buda belli bir yere kadar gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.