Şimdi Ara

İNTEL DG965WH YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU ANAKART NASILDIR VE OVERCLOCK OLABİLİYOR MU????

• yardım eden yok mu

• neden bu anakart?forumda kullanan yok sanırım..kullanıcı görüşleri,dünya sitelerinde ki ve burdaki incelemeler vs. ile insanlar daha çok tavsiye edilen marka ve modellere yöneliyo...onlara bakmanı öneririm
  • peki bu anakart overclok oluyor mu tek sorunum o????
  • o/c yapmak için anakart arıyosan intelin anakartlarından uzak dur..intel anakartlarında o/c menüsü bile bulamazsın..adamların niyeti sıfır o/c..yaptırmamak için bioslarında bi çok voltaj vs. seçeneklerini bile kısıtladıklarını bile okumuştum..
  • tşk. ederim yrdımın için....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel PM45 Anakart ve Upgrade
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim..şu aralar o/c için anakart arıyosan o fiyat aralığında asus p5 var..ama kullananların bazısı baya sıkıntı yaşadılar..yaklaşık 10-20 dolar daha aşağısına msi in modeli vardı o da fazla fsb yapamıyo ama..gigabyte ın s3 modeli var fiyat bilmiyorum ama bayaa iyimiş oda o/c konusunda..biraz daha çıkabilirsen imzamdaki gibi sıfır ya da ikinci eli daha uygun olur gigabyte ds-3 modelini öneririm
  • Arkadaşım umarım yazımı okursun bahsettiğin anakartı bizzat kullanıyorum overclock yapacaksan sakın alma çünkü biosda overclockla ilgili herhangi bir seçeneği yok ama yapmayacaksan ısrarla tavsiye ederim çok stabil ve performanslı bu ankartımdan öncde intel 865 perl kullanıyodum oda mükemmel bir anakarttı 865 chipsetli anakartların hiç biri pat teknolojisini desteklemezsen bende ektindi neyse konumuzun dışına çıktık yes-overclock no-intel
  • arkadaslar bizim sitemiz cok guzel bi site yani burası ama benin bi cok şikayetim var . Ornek olarak adam 965wh soruyor siz tavsiye olarak asus p5b tavsiye ediyosunuz zaten asustan başka bi şey de bilmezsiniz ya asus ya gigabyte bayılırsınız onları zengin etmeye ustelik bilgisizce davranıyosunuz . Adamın sordugu anakart tipi intel 965g express chipset siz ise 965p cipsetleri saymaktan bıkmadınız bıkmıyosunuz . Bu anakartla ilgili daha once bi forum benim tarafımdan da acılmıştı . Donanimsal olarak overclock yapılamıo ancak yazılımla yapılabilio fakat kısıtlı oranda . Ustunde entegre x3000 grafik ile gelio ve direct x 10 destegi de var denior . Ayrıca media center icin ideal ustelik stabilite canavarı eger core 2 duo ma o/c yapmayacam diosan kesinlikle gonul rahatlıgıyla alabilirsin intel ile bi kac yazışmam oldu onların customer service cok ii. aynı ozelliklere sahip ancak cok daha pahalı olan gigabyte 965g ds 3 u dusunebilirsin. O bu kartın overclock olabilen ve katı kapasitorlu hali fiyatı 180 dolar ve mavibilgisayar da var.

• Multiphrenic arkadaşım intel anakartlar için yazılımla kısıtlı oranda overclock olabiliyor demişsin bana intel dg965wh anakart için bir program önerirmisin. Belki az bi overclock yapabilirim.
  • cpu z yi dene ayrıca yeni bi software cıktı o karta ozel onu bulabilirsem onu da yazıcam saglam kart almışın o/c olcak
  • Multiphrenic arkadaşım ilgin için teşekkür ederim dediğin software bekliyorum bulabilirsen sevinirim bende cpu-z'yi araştırıyım bi.
  • abi baktım software a yabancı forumlardan bulcam sana beklemede kal biraz yogunum bu aralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.