Yahu Intel ilk 4 çekirdekli işlemciyi çıkardığında da aynı fiyattı sonra adam 266 ya düşürdü,Core 2 Duo yu yüksekle çıkardı şimdi ideal bir Core 2 Duo almak mümkün.999 $ a alan da olur burası Türkiye her türlü şey muhtemeldir.
Diğer yandan bakarsak zaten AMD hiçbirşey yapamadığından ki Intel 4 çekirdekli sistemle oyuncak gibi oynarken AMD daha bir ürün gösteremedi dolayısıyla Intel elindeki tekel avantajını kullanarak istediği fiyatı koyabilir ayrıca arkadaşa katılıyorum grafik tasarımı ile uğraşan şahıslar tutup oyuncular gibi overclock riskine girecek değil şayet video ve 3D Grafik Tasarımı işinde bana çok yarayacak bir işlemci olarak görünüyor.Intel yakında 8 çekirdeğe geçer.
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
999 dolar kim verir acaba ne kadar gereklidir o da ayri bir konu
bu fiyat 1000 adet için gerekli, 1 adette 1200-1300 usd arasında olacağından emin olabilirsin. ha bide + kdv si var
quote:
Orjinalden alıntı: strikeforce
Bu tür işlemcilere ancak serverlar ihtiyaç duyar
Serverların bu işlemcilerle işi yok ki. onların xeonları var ayrıca bu işlemci defaultta öyle aman aman çalışan bir işlemci değil. sadece o.c. ile bench testi alıken performansını görüyorsunuz. yukarda bir arkadaşın dediği gibi fiyatnın yüksek olmasının sebebide bu. diğer işlemcilerden tek farkı çarpan kilitlerinin olmaması.
Teknoloji işte.En iyisini aldım diyorsun en fazla 5 ay sonra ondan iyisi çıkıyor.Seninki de o çıktıktan sonra yarı fiyata inmiş. Bu devirde donanımda ve elektronikte en iyisini almak enayilik.
[Deleted by Admins]
valla INTEL bu bekleyelim derken bi de bakarız 3 5 yeni model daha çıkartmış olur biz gene biraz daha bekleyelim der hiç işlemci alamayız...
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
quote:
Orjinalden alıntı: istanbul2007
cıktıktan 8 ay sonra 400$ alınır
yani.... hemen alaıncak diye bir kaide yok, bekleyin az
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme