Şimdi Ara

Intel D Cpu da sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel(R)
    Pentium(R) D CPU 3.00GHz
    3.00GHz 1GB ram

ilk zamanlarda hiçbir problem yoktu ancak zaman geçtikçe makina kasmaya başladı örn. counter-strike a girince hiç kasmaması lazm ancak makina ilk açıldığında 100fps de sonradan 20 veya 30 fps ye düşüyor bunun nedeni nedir acaba sorunu çözemedim (sadece oyunlarda deil internet,msn vs. gibi şeylerdede kasıyor)

• disk birleştirici yap ve ad-aware ile sistemini bi trojen taramasından geçiir
  • ama tek bir makinada değil dierlerindede aynı sorun var ??
  • İşlemcinden olduğunu nerden biliyorsun..?
  • bilmiyorum ancak bilgisayarı birçok kez taramadan geçirdim ve deepfrezee var ilk kurulduğundan beri
  • virüs gibi görünüyor ama daha iyisini ustalar bilir ;) sen benm dedıklerımı bır dene bence olr. eğer bilgisayarlar biribirine bağlıysa agdan bırıbırıne virüs bulasmıs olablr

disk birleştrmeye gelınce tum bılgısayarlara bellı sure ıle yapmangerek aksı takdirde kasmalar devam eder
  • denemekte fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deepfreeze var virüs giremez diye bişe yok onada girer virüsbide anladıgım kadarıyla bi internet cafe heralde senin dedigin yer.yani diger makinalar filan dedigine göre.bitane makinaya format atıp baştan yüklemeyi dene bakalım yüklü olan şeyleri.
  • Ama dier makinalarda başka özellikleri olanlarda bu sorunla karşılaşmıyorum (ekran kartını yazmamışım ATI) iderleri Gforce6600Gt
  • öncelerde sıcaklardan kaynaklandığını zannediorduk ama artk havalar soudu ve düzelmedi.format atarım ama yine ağa bağlı olacak yine trojan vb. gibi şeyler bulaşacak yine sorun olacak :( ( bu saydığım özellikteki bilg. 5 tane var sadece 4 ü bunu yapıor 2 tanesi arada bir 1 tanesi hiç yapmıyor bu yüzden anlayamıyorum)
  • makinayı tarattım. temiz çıktı ? ne yapmalıyım
  • kardeş şimdi ekran kartı ati olan makinalarda mı bu sorun oluyo??acaba driver yüzünden olmasın güncel bi driverini yüklemeyi deneseniz?yada bitane bilgisayara format attıktan sonra onu ag baglamadan önce oyunlarda denediginizdede aynı sorun çıkıyor mu çıkıyorsa eger sürücülerinden olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.