Şimdi Ara

Intel Core2 Duo Destekli Anakartların Incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

ZEUS___ bu arada +rep demişsin dh de rep veriliyormu yoksa öylesinemi dedin çünkü ben ilk defa duydum rep olayı vardıda benmi bilmiyorum

O değil de beni asus şaşırttı.Test yapan site hangisi?Burnuma pis kokular geliyor da...

Bencede test tarafsız degil ben inanmıyorum P5W DH DLx sürünüyor,yalana bak

• quote:

Orjinalden alıntı: benbarbaros

abit anakartların olmamsı büyük ayıp

zaten şu memlekette abit kartları bulmak büyük sorun.aynen testleri bulmanın zor olduğu gibi
    ben hiçbiyerde bulamadım 975 x chipsetli aw9d-max modelini
    ab9 ve ab9 pro var ama ben 975x chipset istiyorum.

lütfen birileri beni duysun ve abit dağıtıcılığını adam gibi bir firma alsın.
  • Bende bunu anlamıyorum neden bir markayı kötülesinlerki zira baska modelde asus üstün çıkabiliyor.Bir Anakart pahalı diye isim yapmış diye illa öbür anakartlardan iyi olacak diye bir kaide yok,zira Bundan öncede oldu pahalı olupta daha az performans veren kartlar sen şimdi daha TR'ye girmemiş DFI 'ın anakartını alıp denemedin yorum yapıyorsun yani test etme fırsatın bile olmadıki zira o kadar güveniyorsan kendine al piyasadaki kartlardan yap testleri sana güvenerek alalım bizde.
  • quote:

zaten şu memlekette abit kartları bulmak büyük sorun.aynen testleri bulmanın zor olduğu gibi
    ben hiçbiyerde bulamadım 975 x chipsetli aw9d-max modelini
    ab9 ve ab9 pro var ama ben 975x chipset istiyorum.

lütfen birileri beni duysun ve abit dağıtıcılığını adam gibi bir firma alsın.

Dostum Istanbul Mecidiyeköyde PROMARKET var bunlar Abit'in Disrb.,bir zaman aradığım kartı burada bulabilmiştim zaten sitelerindede sadece Abit Anakart'lar var.Abit Almak isteyenler burada bulabilirler,eğer ist. da iseniz giderseniz daha alt fiyatlara alabileceğinize eminim.Şimdi tekrar baktım siteleri güncel değil güncellemere yapıyor olabilirler belki sitesi bu bile değil ama istanbul mecidiyeköyde PROMARKET ben buradan giderek almıştım zira dolar 1350 mi ne gösteriyor garip.
    http://www.proteknik.net/
    http://www.proteknik.net/index.php?bicim=kategori&urunkat1=B%DDLG%DDSAYAR%20PAR%C7ALARI&urunkat2=ANAKART&urunkat3=ABIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turgut -- 17 Kasım 2006; 14:03:04 >

• ds3 o/c ??
  • arkadaşlar dikkatimi çekti bu anakartların hiçbirinde SLI desteği yok. herhalde bundan sonrada SLI destekli bişey çıkmaz. O kadar anakart yapmışlar çoğunada 1den fazla slot kotmuşlar ama bi SLI desteği koymamışlar ayıp....illa sattıracaklar ekran kartlarını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibarış

arkadaşlar dikkatimi çekti bu anakartların hiçbirinde SLI desteği yok. herhalde bundan sonrada SLI destekli bişey çıkmaz. O kadar anakart yapmışlar çoğunada 1den fazla slot kotmuşlar ama bi SLI desteği koymamışlar ayıp....illa sattıracaklar ekran kartlarını...

İntel Nvidia'dan sertifika alamdıgı için son anakartlar genelde CF ama asus P5N32 SLI anakartı var.
    SLI kullanmak istersen modlu driver ile CF anakartta kullanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

arkadaşlar dikkatimi çekti bu anakartların hiçbirinde SLI desteği yok. herhalde bundan sonrada SLI destekli bişey çıkmaz. O kadar anakart yapmışlar çoğunada 1den fazla slot kotmuşlar ama bi SLI desteği koymamışlar ayıp....illa sattıracaklar ekran kartlarını...

İntel Nvidia'dan sertifika alamdıgı için son anakartlar genelde CF ama asus P5N32 SLI anakartı var.

hocam yine çok sağol burada da karşıma çıktın yardım için.. süpermen gibisin valla.. ben bu kadar araştırmadan sonra ekran kartlarıma müşteri bulacam... hatta birine buldum bile...şimdi de biraz crossfire hakkında bilgi edinmek lazım... acaba onlarda nasıl bi performans artışı oluyo ekran kartlarını çiftleyince..

• Ben bu işi nlamadım arkadaşlar, istanbulda dün mecidiyeköy'ün altını üstüne getirdim bi msi 975x modelini bulamadım gitti, illaki internetten alacağız , birebir görüp alma devri artık kapanmış vallaha İstanbul'da vatan'da varmış oraya da gittim orada da taze bitti dediler istanbul sınırları içerisinde şu msi 975x Platinum modelini birebir mağazaya gidip alabileceğim bir mekan adres veya bilgi verebilecek bir arkadaşımız varmıdır acaba

• quote:

quote:

quote:

hocam yine çok sağol burada da karşıma çıktın yardım için.. süpermen gibisin valla.. ben bu kadar araştırmadan sonra ekran kartlarıma müşteri bulacam... hatta birine buldum bile...şimdi de biraz crossfire hakkında bilgi edinmek lazım... acaba onlarda nasıl bi performans artışı oluyo ekran kartlarını çiftleyince..

Bence iki ekran kartı işine girme ben pek performans alamadım bence iyi derecede tek ekran kartı kullanmalısın.Yani iki ekran kartı parasına tek ekran kartı alırsan daha iyi olur yada CF yapmaya kesin kararlıysan iyi bir psu sahibi olman lazım lakin ATİ güç canavarı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence iki ekran kartı işine girme ben pek performans alamadım bence iyi derecede tek ekran kartı kullanmalısın.Yani iki ekran kartı parasına tek ekran kartı alırsan daha iyi olur yada CF yapmaya kesin kararlıysan iyi bir psu sahibi olman lazım lakin ATİ güç canavarı...

bende bi tane 500w silverstone var. bi tane ekran kartınada birden o kadar vermekte kasar.
    bu ekran kartlarından birini satıp. biriylrde direct x10 destekli bi anakart almayıdüşünüyom.
    ne dersin nasıl olur....

• Bır cok testte asus 2. fln oluyordu bu modelıyle bu testte sonuncu pek tarfsız bır test olmamıs kaldıkı bazen 400 puanlık farklar war bu da pek mumkun deıl
  • Ben de bir Asus çu olarak sonuçları pek tatmin edici bulmadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.