Şimdi Ara

Intel Core Ultra 7 366H test edildi: GTX 1050 Ti gücünde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mini PC ile 2026 model islemcilerin ne alakasi var hocam? Mini PC istiyorsan al bu da var 24 bin liraya, 100,000 lira nerden cikti sadece islemci icin? Ayrica Apple ile Windows sistemleri de kiyaslanamaz. Simdi Apple'da ben nasil calisayim windows'a ozel yazilimlarimla. Sadece video izleyeceksen Apple alabilirsin, eywallah. Age of Empires 2 bile zaten dogru duzgun calismiyor Apple'da. Ama bu mini PC isini pek de anlamiyorum, niye laptop degil de mini PC aliyorsunuz mesela? $500 dolara cok iyi laptoplar da var, ustelik ekrana bile ihtiyaclari olmadan calisiyor.

Intel Core Ultra 7 366H test edildi: GTX 1050 Ti gücünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Aralık 2025; 23:23:30 >

• sensaura kullanıcısına yanıt

BU PARAYA ORTAYA ÇÖP SİSTEM KOYMUŞSUN

İşlemci çöp

16gb ekran kartı yok

3 adet thunderbolt 4 çıkış yok

2 adet type c 10gbps çıkış yok

HDMI 2.1 çıkış yok

Mini değil

Güç kaynağı çöp

kasa alüminyum değil

Gürültülü ve fanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Aralık 2025; 0:10:11 >

Hocam ben anladim seni, biz burda yeni iGPU'lardan heyecan duyarak fikir alis verisi yapiyoruz. Sen Mac book'unu al git evinde oyna ne diyeyim sana ben :) 16 GB ekran karti yokmus, olaya bak ya :) Yok 1000 GB olacakti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Aralık 2025; 23:53:53 >

30 yıldır windows kullanıyorum adamlar olayı çözmüş

1 - işlemci & GPU & SSD uyumlu sistem çalıştırıyor windows gibi hepsi ayrı kafadan çalışmıyor

2 - 4K monitörde, full hd çözünürlükte görüntü bozulmuyor aynı monitörde windowsta full hd çözünürlükte görüntü bozuluyor

3 haftada bunları yaşadım

adamlar 5-10 yıl windowsun ilerisinde

Önümüzdeki 3-5 yıl sonra 8K - 16K çözünürlüklü monitörler olduğunda windows kullananlar ne kullanacak çok merak ediyorum

Monitör alana mikroskop bedava mı diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Aralık 2025; 0:15:46 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.