Şimdi Ara

Intel Core I7 960

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halihazırda kullandığım işlemcimi daha üst bir işlemciyle değiştirmek için satıyorum.
    Hız aşırtma yapılmadan Cinebench R15 tekli çekirdekte 102, çoklu çekirdekte ise 510 puan alabiliyor.

Fiyat: 150 TL

Daha fazla detay için:
    ark.intel.com
    Intel® Core™ i7-960 Processor (8M Cache, 3.20 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) Product Specifications
    https://ark.intel.com/products/37151/Intel-Core-i7-960-Processor-8M-Cache-3-20-GHz-4-80-GT-s-Intel-QPI-

6 çekirdekli 1366 soket işlemcilerle takas yapabilirim.
    Intel Core I7 960
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih ÖZEL -- 3 Kasım 2018; 10:54:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1366 socket 250 TL ???
    Sen bana 200 liraya anakart bul, işlemciye 300 lira vercem !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

1366 socket 250 TL ???
    Sen bana 200 liraya anakart bul, işlemciye 300 lira vercem !!!
    Peki ederi nedir?

• Semih ÖZEL kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz iyi ama anakartı bulunmadığı için satışı çok zor oluyor. Satanlar genelde anakartı bozulduğu için satıyor. Anakartı olanlar da ya işlemciyle birlikte satıyor ya da sizin işlemcinizin dengi işlemcisini satıp 980X 990X bulmaya çalışıyor.
  • Ederi maximum 100 TL 2009 yılında piyasaya çıkmış bir soketten bahsediyorsunuz performansı iyi bende yıllarca kullandım.
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Demek ki boşuna Donanım Haber ölücüleri denilmiyormuş. Fiyatı biraz indirdim.

• Semih kardeşim ölücülük daha görmemişsin bence :))

10. Yıllık bir işlemciden bahsediyorsun anakartları bulunmuyor 100 TL satanlar çok oldu 960 950 930 920 vs. Bilgin olsun ben satılsın diye demiştim neyse karar senin ürün senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim eğer satılmazsa fiyatı düşürürüm.

• Şuanda forum üzerinde aynı işlemci 100tl ye satılıyor ilan durmakta... Bilgilendirme yapmak istedim... Fx 6300bile 250tl iken bu işlemciye o parayı vercek adamın aklına şaşarım.
  • Nefrelius kullanıcısına yanıt
    Satılmazsa kullanırım. Tek işiniz başkalarının ilanlarına gidip ederi bu değil mi demek. Bi' bitmediniz gidin başka konuya.

• işlemcinin para etmemesi anakartının bulunmasının zor olmasından.

o anakartı bulan adam da 30 dolara xeon 5690 alır 4 ghz 1239013 çekirdekli.

sorun anakartı yok zaten :D anakart olsa da bu işlemciyi takmaz, ya anakartı 600 den satar gider yeni sistem alır, yada öyle anakartı varsa xeon takar.
  • İ7 1. nesil taş gibi hala günümüzde bile sorunsuz yeterli iş yapıcak sağlam işlemci ama gel gelelim nasıl garip durumdur 1366 pin anakart piyasada yok kıllık olsun diye az üretildi herhalde. Gittidiyor ve n11 üzerinde var sadece aynı firma satıyor oda markasız bilinmeyen anakarta 600 TL istiyor
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Evet performansından ben de oldukça memnunum ama satılmıyor işte. Haklısınız X serisi anakartlar hep daha az üretilir bu arada bi' daha söyleyelim markası dahi olmayan anakart almayın.

• Esasında Aliexpress den de anakart bulunabilir. Ancak fiyat olarak Türkiye piyasası ile fazla fark etmiyor (anakartlar daha pahalı hatta).

tr.aliexpress.com
    Toptan Satış x58 - Düşük Fiyatla Satın Alın x58 Pek Çoğu Aliexpress.com'da
    http://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=708045&initiative_id=AS_20181118030035&SearchText=x58

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih ÖZEL

Evet performansından ben de oldukça memnunum ama satılmıyor işte. Haklısınız X serisi anakartlar hep daha az üretilir bu arada bi' daha söyleyelim markası dahi olmayan anakart almayın.
    anakartın varsa anakartla sat bana madem :D
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Evet var buyrun. PM den konuşabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu işlemcinin bir alt modelini kullanıyorum, i7 920 d0 serisi. 3.8 ghz de kullanıyorum ( sıvı soğutma alıp 4.5 ghz lere çıkarma hedefim var. ). 10 Yıllık olmasına rağmen canavar gibi bir işlemci, cs:goda ekran kartım çok dandik olmasına rağmen sabit 350fps+ veriyor. 1060 6 gb gibi bir ekran kartıyla pubg de 130-140 fps vermekte.

Yeni sistem almadıysanız bu işlemciyi satmanızı tavsiye etmem, mis gibi işlemci.
  • Ezio Da Firenze kullanıcısına yanıt
    Evet işlemci oldukça iyi yalnız X5675 aldım şu an gelmesini bekliyorum. Satılmıyor işlemci yav. 150 Tl oldukça uygun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih ÖZEL

Evet işlemci oldukça iyi yalnız X5675 aldım şu an gelmesini bekliyorum. Satılmıyor işlemci yav. 150 Tl oldukça uygun.
    Anakartının bulunması zor olduğu için satılmıyordur hocam, anakartla birlikte satsanız direk satılır.
  • Ezio Da Firenze kullanıcısına yanıt
    Parça satışı mı? Kalsın hocam teşekkürler. Geçen ilandaki anakart, işlemci ve RAM'i satıp X79 sisteme geçmeyi düşünüyordum ne hikmetse satmadan önce piyasa X79 anakart kaynıyordu ben sattıktan sonra 1 tane bile X79 anakart ilanı göremedim satanlar da fahiş fiyatlardan satıyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.