Şimdi Ara

Intel Core 2 Duo E6600 Overclock Hakkında Herşey >>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mavi renkler içeri hav veren fanları kırmızı olanlar ise dışarı hava veren fanı gösteriyo. yandaki kırmızı fan 12 cmlik bu arada. diğerleri 8 lik. 8 lik ler direkt olarak işlemci ve ram üzerine hava üflüyor. kasanın önündeki fanda hardiski soğutuyo. işlemci fanı stock . hafta sonu big typhoon alıcam.

• arkadaşlar ben bu işlemcinin çarpan sayısını arttırmak istiyorum bu mümkün mü?

ayrıca çarpan sayısını standart fan soğutma ile ne kadar yükseltebilirim

ufak bir yükselme bile işimi görecektir tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiberaL

arkadaşlar ben bu işlemcinin çarpan sayısını arttırmak istiyorum bu mümkün mü?

ayrıca çarpan sayısını standart fan soğutma ile ne kadar yükseltebilirim

ufak bir yükselme bile işimi görecektir tşkler.

Çarpan sayısını arttırma Intel'de yalnızca Extreem serisinde ve E6500Kda (sonradan çıktı) var. E6600 standart olarak 9 çarpanlıdır ve maksimum 9 çarpan olabilir. Hız aşırtma yapmak istiyorsanız FSB ile denemek zorundasınız.

Not: Bahsi geçen işlemciniz bu konudaki E6600 modeli değil mi? Zira bu konu 2006 konusu ve geçtiğimiz günlerde E6600 adıyla yeni bir işlemci çıktı. Yenisi fazla bulunmuyor şu an için.

• quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

dostum benim işlemci 41 sistem 51 gösteriyor. fazla mı acaba?

bir de çarpan değişiyor. bazen 6 bazen 9 oluyor.buna bağlı olarak da hız 1600 ve 2400 MHz olarak değişim gösteriyor. sıcaklıkla bir ilgisi var mı acaba?

Intel Core 2 Duo E6600 Overclock Hakkında Herşey  >>>

Intel Core 2 Duo E6600 Overclock Hakkında Herşey  >>>

@avor

dostum bu şekilde caps yapman mümkün mü senin işlemci için?

uzerınden 4 sene gecmıs ama ben yınede cevaplıyım sorunu ıntel işlemcılerde speedstep ozellıgı var yusuz oldugunda daha az enerjı harcamasını ve az ısınmasını saglamak amacıyla yapılmıs. bıostan kapatabılırsın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.