Şimdi Ara

Intel Core 2 Duo E6600 Overclock Hakkında Herşey >>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu aradaişlemci ısılarınız kaç derece? hem stock hem OC li hali?
  • overclock ile 38 derece civarı, işlem yapmazken 36 derece
    overclocksuz 34 derece gibi, işlem yapmazken 32 derece
  • 2.4 ıdle 22 load 25

3.3 def v ıdle 24 load 27

3.75 1.6v ıdle 27 load 33

• Bende şuan stock fanla ve cooler master kasa ile:) 3510 da çalıştırıyorum spi 15.710 sn ama bi türlü ekran görüntüsü alamadım.Nasıl alınacağını yazarsanız bi ss koyarım.
  • bende p5b anakart ve 1ghz 667 kingston var ama bi türlü 336 fsb yi geçemiom fsb:dram oranı 1:1 ram e 1.9 voltaj verdim 340 de açılmıo acaba ramler mi çok dandik bu sistemi nasıl daha fazla oc edebilirim acaba biosta bu fsb:dram oranını deiştircek yeri bulamadım ve ramler fsb yi artırdıkça 675 falan oluo onu daha aşaı çekme şansım yokmu direk 667 de çalışması gibi mesela bi yardım edin yaw işlemci kodum l632 bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bende şuan stock fanla ve cooler master kasa ile:) 3510 da çalıştırıyorum spi 15.710 sn ama bi türlü ekran görüntüsü alamadım.Nasıl alınacağını yazarsanız bi ss koyarım.

klavyeden print screen tuşuna bas. daha sonra paint i aç ve yapıştır de
  • o/c ye yatkın kodlu işlemcileri nasıl anlarız yani işlemciyi çıkartmadan bu kodu görebileceğim bir yazılım var mı ya da elimde işlemcinin kutusu ve evrakları mevcut onlardan anlayabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihantopuz

o/c ye yatkın kodlu işlemcileri nasıl anlarız yani işlemciyi çıkartmadan bu kodu görebileceğim bir yazılım var mı ya da elimde işlemcinin kutusu ve evrakları mevcut onlardan anlayabilir miyiz?

Yukarda linki verilmiş
    http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1075792
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

quote:

Orjinalden alıntı: cihantopuz

o/c ye yatkın kodlu işlemcileri nasıl anlarız yani işlemciyi çıkartmadan bu kodu görebileceğim bir yazılım var mı ya da elimde işlemcinin kutusu ve evrakları mevcut onlardan anlayabilir miyiz?

Yukarda linki verilmiş
    http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1075792

ben kendi işlemcimden bahsediyorum arkadaşım. benim işlemcimin kodunu nasıl öğrenebilirim diye soruyorum. dikkatli okumamışsınız sanırım
    everest ile baktım şöyle yazıyor:

CPU Özellikleri:
    CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267)
    CPU Takma Adı Conroe
    CPU Sürümü (Stepping) B2
    yani yalnızca b2 yazıyor orada (tabi kastedilen bu kod ise) gerisini nasıl öğrenebilirim işlemciyi çıkarmadan bu konuda bilgisi olan var sa yardım edebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halepce -- 17 Aralık 2006; 21:13:44 >

• öğrenme imkanın yok sanıyorum o şekilde
  • Kutuda FPO#L629B378 gibi numaralar vardır..Burdaki L629 week B378 ise code dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.Demir -- 18 Aralık 2006; 12:46:26 >
  • yardımın için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: thunder26

Kutuda FPO#L629B378 gibi numaralar vardır..Burdaki L629 week B378 ise code dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bende şuan stock fanla ve cooler master kasa ile:) 3510 da çalıştırıyorum spi 15.710 sn ama bi türlü ekran görüntüsü alamadım.Nasıl alınacağını yazarsanız bi ss koyarım.

kardeş o değerlere göre süper pi çok düşük ben 3375 mhz de 15.300 aldım zati

Intel Core 2 Duo E6600 Overclock Hakkında Herşey  >>>
  • beyler işlemicinin fsb si 360 ve 370 yaptıgımda makina acılırken daha windows ekranına gelmeden kendini resetliyor. bios ayarlarının resmini koydum. burada değiştirmem gereken değerler mi var yoksa sorun başka bir yerden mi kaynaklanıyor. bir arkadaş güç kaynağı dedi ama. imzamda sistem var zaten. bu arada ekran kartıda %20 overclock durumda. ramlarle oynamadım. yardım ederseniz sevinirim. bu sorunu halledersem işlemciyi daha arttrımak için yeni soğutucu alıcam. yardım lütfen!

• verdiğin değerlerde açılması gerekiyor. sorun güç kaynağı olabilir. feel güç kaynaklarının çok iyi olduları söylenemez
    ikinci bir ihtimal işlemci çok ısınıyor olabilir. biostan sıcaklığı söyleyebilirmisin hem stock hem de oc li halini??
  • işlemci gerilimini 1,38V civarına getirdim. sistem çalıştı. nfs carbon oynadım sorun çıkarmadı. oyun sırasında belirli bir süre sonra oyunu aşağıya atıp easy tune dan bakıyorum 36-37 derece gözüküyor işlemci ısısı. kasanın yan tarafına 2x8cm ve 1x12cm fan taktım. 8lik fanlar direkt olarak işlemci ve ramlarin karşısında 12liği de egzost yaptım etkili bir soğutma oldu. 360 fsb de boşta çalışmada easy tuneda işlemci ısısı 23 dereceye kadar düşüyo. yani ısı sorunu pek yok. 370 de ise biosta 30 derece gözüküyordu sanırım. ama şu anda zaten çalışıyo şimdilik :)
  • dostum benim işlemci 41 sistem 51 gösteriyor. fazla mı acaba?

bir de çarpan değişiyor. bazen 6 bazen 9 oluyor.buna bağlı olarak da hız 1600 ve 2400 MHz olarak değişim gösteriyor. sıcaklıkla bir ilgisi var mı acaba?

@avor

dostum bu şekilde caps yapman mümkün mü senin işlemci için?

• Senın ıslemcı sıcaklıgı yuksek baya 50 derece c2d ıcın pek ıyı deıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 20 Aralık 2006; 15:51:09 >
  •  Intel Core 2 Duo E6600 Overclock Hakkında Herşey  >>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avor -- 20 Aralık 2006; 18:10:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: avor

kardeş soğutucu olarak ne kullanıyorsun. benimki baya bi ısınıyor. stock fanla OC yapmam mümkün değil gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.