Şimdi Ara

Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ OVERCLOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim imzamda gördüğünüz gibi.Ama ben buraya da yazıyım işlemcimi overclok etmek istiyorm bu konu hakkında hiçbir bilgim yok öncelikle şunu öğrenmek istiyorum TAGAN 500W güç kaynağı var.Acaba ne kadarlık bir performans artışı sağlarım?Cevaplarınızı bekliyorum.

• UP!!!Arkadaşlar lütfen biri cevap versin.
  • 48 kişi bakmış kimse cevap yazmamış lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
  • stok fanla 2.5 yaparsın ama ısı sorunun olurmu bilemem
  • Gigabyte GA-965p-S3 bu anakartla maalesef herhangi bir şekilde iyi performans almanız yada stabil OC yapmanız mümkün değil...
  • Yapma mı diyorsunuz yani sonuç olarak?Yaparsam kaybım ne olur kazancım ne olur?Ne kadarlık bir performans artışı sağlarım?d
    dieforyou88 2.5 dediğiniz nedir tam olarak?Bu konuya yabancı olduğum için fazla birşey bilmiyorum kusura bakmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Yapma mı diyorsunuz yani sonuç olarak?Yaparsam kaybım ne olur kazancım ne olur?Ne kadarlık bir performans artışı sağlarım?d
    dieforyou88 2.5 dediğiniz nedir tam olarak?Bu konuya yabancı olduğum için fazla birşey bilmiyorum kusura bakmayın.

Hocam sizin kartın ayrıca bir OC menüsü yok bildiğim kadarıyla.Eğer yanlış hatırlıyorsam, artıracağınız her mhz size performans artışı sağlayacaktır.Ancak o anakartla stabilite sağlayacağınızı düşünmüyorum.Bu yüzden biraz daha bekleyip iyi bir P45 anakart almalı ve işlemcinizi 3,5 ghz e kadar OC yapmalısınız....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar sanırım işlemcimi overclock yapma şansım yok sistemime herhangi bir ekleme yapmadan.Peki Ramler içinde aynı şey mi geçerli?
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar sanırım işlemcimi overclock yapma şansım yok sistemime herhangi bir ekleme yapmadan.Peki Ramler içinde aynı şey mi geçerli?

Ramleriniz gayet güzel ve yeterli 1000 mhz e kadar OC yaptığını söyleyen arkadaşlar mevcuttu forumda.Benim tavsiyem ise iyi bir anakartla Ramleri 800 mhz kilitleyerek öyle OC yapmanız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

Teşekkürler arkadaşlar sanırım işlemcimi overclock yapma şansım yok sistemime herhangi bir ekleme yapmadan.Peki Ramler içinde aynı şey mi geçerli?

Ramleriniz gayet güzel ve yeterli 1000 mhz e kadar OC yaptığını söyleyen arkadaşlar mevcuttu forumda.Benim tavsiyem ise iyi bir anakartla Ramleri 800 mhz kilitleyerek öyle OC yapmanız...

Ramleri OC yapmak içinde sanırım yeni anakart almam gerekecek benim yapmak istediğim hiçbir ek parça almadan pc min herhangi bir parçasını OC yapmak.Bu mümkün değil sanırım doğru mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.