Bildirim
Intel Celeron G6900 işlemcisinin içerisinden canavar çıktı (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
herkese aşırı performanslı gaming cihaz lazım değil, özellikle pandemiyle hayatımıza giren online eğitim gibi kavramlar yakın zamanda çıkacak gibi de durmuyor. giriş segment için gayet güzel ve performanslı 👍🏻
-
çift çekirdekten çıksa çıksa hıyar çıkar canavar değil
_____________________________ -
ddr5 fiyatini düsursunler önce celeronmuş sistem toplayin z690 islemci ram 17 bin tl buluyor ekran karti yok z690 en ucuz 5800 tl ram en az 7000 tl eee islemci g serisini tanıtirlar normal intelciydim artik değlim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İNSANLIK ÖLüR AMA YALAKALIK ASLA ÖLMEZ -
bu celeronun olayı nedir? ben gençtim, pentium 4 işlemci vardı bir de celeronu vardı, 20 sene geçti, gene celeron var?
Super Mario için iyi bir işlemci.
celeron 500 yada celeron 400 işlemcili pc vardı yav zamanında ne güzeldi o :D şimdi i9 begenmiyoz :D
Bi an 3258 geldi aklıma herkes deli gibi alıp sistem topluyordu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bırakın ulan celeron hiç 9 la yarışabilirmi tamamen algı.
-
Eski celerondan çok iyi tabii ama tutup da bu işlemci ile oyun oynamaya kalkarsanız hayal kırıklığı yaşarsınız
.
_____________________________ - Hiçbir ticari siteyle bağım yoktur ve olamaz - -
Canavar gibi ciddenn
-
tek çekirdek performansı gerçekten çok iyi,intel bu yolda çok yol katteti,12900K yi düşünemiyorum :)
-
Yeni nesil celeronda bile bu denli bir performans varsa 12. nesil i5 ve i7 işlemciler nasıl bir performans verecek çok merak ettim.
-
Celeron ile canavar kelimesini aynı cümlede görünce şaşırdım..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X