Şimdi Ara

İntel Bios Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İntel Marka anakartım var. Expres güncelleme yapmaya çalışıyorum hata veriyor. Güncelleme yapmak için Setup ayarlarında değişiklik falan yapmak lazım mı? Bilen Lütfen Yardım etsin.

• Bana yardım edecek bir arkadaş yok mu?
  • anakartının kendı programı olmalı guncellemeyı onunla yapalısın çıkan hata nasıl bişey nerde alıyrsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

anakartının kendı programı olmalı guncellemeyı onunla yapalısın çıkan hata nasıl bişey nerde alıyrsun?

Biraz geç oldu ama
    Ekranda
    Flashing image for İntel management engine firmware(failed)
    Yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay10 -- 14 Mart 2007; 7:59:48 >
  • Benim sorunumdan anlayan bir usta yok mu?
  • Biostan hiçbir ayar yapmaya gerek yok.
    Çoğu anakart üreticileri bios güncellemek için anakart cdsinin içine kendilerine ait program koyarlar o program aracılığı ile güncelleyebilirsiniz.Ya da google de taratın sizin anakartınızdaki bios markasına göre detaylı olarak bios güncelleme tarifi eden bir döküman bulabilirsiniz.
    Bios güncelleme yapmanın riskli olduğunu da bilmeniz gerekir.Eğer bu konulara hakim değilseniz tavsiye etmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andrew

Biostan hiçbir ayar yapmaya gerek yok.
    Çoğu anakart üreticileri bios güncellemek için anakart cdsinin içine kendilerine ait program koyarlar o program aracılığı ile güncelleyebilirsiniz.Ya da google de taratın sizin anakartınızdaki bios markasına göre detaylı olarak bios güncelleme tarifi eden bir döküman bulabilirsiniz.
    Bios güncelleme yapmanın riskli olduğunu da bilmeniz gerekir.Eğer bu konulara hakim değilseniz tavsiye etmem

Arkadaşım ilgin için teşekkürler İntel'in sitesinden express bios adında canlı güncelleme programı var onunla yapmaya çalışıyorum. Bilgisayar açılıp kapanıyor.
    Ekranda Flashing image for İntel management engine firmware(failed) yazıp tekrar baştan başlıyor ve güncelleme işlemini tamamlamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Gigabyte BIOS Güncelleme Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.