arc 750/770'de her ikisi de oyun için alınır, kullanmayanların yorumlarına aldanmayın. Hele bu kartlara rx 6700 altını rakip gösterenlere hiç aldanmayın. arc 750 kullanıyorum şu an, 12600k ile birlikte canavar gibi. intel işlemcilerle performans daha iyi, daha iyi sinerji yakalıyorlar. intel son 2 ayda yaptığı güncellemelerle bazı oyunlarda %300 performans artışı yakaladı. Son verdiği güncellemede en az artış %18 falan. Oyunların tamamında %25 civarı yeni bir artış oldu. Nexus'un son arc videosunu izlerseniz kart 1440p'de rtx 4060, rx 6600 xt, 7600 xt gibi kartların hepsinden daha performanslı. 1080p'de onlara eşit. Nedense bu kartlar 1080p ölçekleyemiyor. Yani kötü değiller ama 2k'da daha iyiler diyeyim size. Sonuçta transistör sayısı 4060 ti, bant genişliği 4070 ayarında olan kartlar bunlar. Kas gücü olarak güçlüler ama yazılım ket vuruyordu son aylara kadar. Zaten intel'de ''kartlarımız güçlü ama yazılım geliştirmek kartı tasarlamaktan daha zordu'' minvalinde bir şeyler söylediler. Daha gidecek yolu var. arc 750 şu an çoğu oyunda 4060 ve 3060 ti seviyesidene 12 nci nesil intel işlemcilerle kullanıldığı durumlarda. Kah günlük kullanım olsun kah oyunlar olsun tek bir sorun yaşamadım. Ben de sistemi yeni topladım. Evde gtx 1070 duruyordu eski sistemden kalan, onu söktüm arc'ı taktım devam ettim direkt. triple a oyunlar oynamıyorum ama pubg 1080p birkaç ayar ultra 200 üzeri fps. Yoğun yerlerde 150-160. Black desert online remastered+high 120 fps sabit. Path of exile ultra 144 fps sabit. Bir de albion online var ultra 200 fps sabit oynuyorum. Oyunlardaki fps ihtiyacıma göre sabitledim, yoksa daha üst rakamlar işten bile değil. Kartlar emekliyordu, sonra yürümeye başladı ve şimdi yeni yeni koşmaya başladılar. Bütçeye uyuyorsa, anakartınız rebar destekliyorsa yeni kısmen güncel bileşenler varsa alınır, çok güzel kartlar. lian li 216 kasa ile kullanıyorum gördüğüm en yüksek sıcaklıkta 66 derece idi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 10 Mart 2024; 18:22:21 > |