Şimdi Ara

İNTEL ANAKART + DUAL CORE İŞLEMCİ + 3 GB DDR2 RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ARKADAŞLAR MERHABA

BİLGİSAYARIMI DEĞİŞTİRDİĞİM İÇİN ELİMDE BU ÜÇ PARÇA KALMIŞTIR. FİYATI 165 TL DİR.

RAM MARKASI Twinmos 2 GB TEK SLOT VE Kingston 1 GB DAN OLUŞMAKTADIR. İNTEL DUAL CORE E2180 İŞLEMCİ BULUNMAKTADIR. Anakart modeli İntel DQ35JO

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiskete -- 8 Mart 2011; 23:20:32 >

• Pm
  • Markası modeli yok mu ekmek mi satıyorsun arkadaş
  • resmi bi tek ben mi görebiliyorum :) model orda yazıyo :D uğraştırma beni :D hem peynir ekmek gibi satarım ben :D
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiskete

resmi bi tek ben mi görebiliyorum :) model orda yazıyo :D uğraştırma beni :D hem peynir ekmek gibi satarım ben :D

Müşteriye haksız olduğu halde laf yetiştiren bir satıcı alıcıların öncelikli tercihidir.
  • o cevabın geyiğine yazıldığı gayet açık ve net.. bana gereksiz yere neden böyle birşey yazdığını anlamadım dostum. ki haklı yada haksız diye birşey de aranmadı orda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiskete

o cevabın geyiğine yazıldığı gayet açık ve net.. bana gereksiz yere neden böyle birşey yazdığını anlamadım dostum. ki haklı yada haksız diye birşey de aranmadı orda :)

TİCARETTE GEYİK OLMAZ.
  • arkadasım elınde hangı parcası kaldı bana

intel dual core E2180 lazım hala elındemı acaba ? acıl cvp lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.