Şimdi Ara

Intel 9. Nesil Hakkında Herşey / Z390 Anakartlar / Overclock (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.997
Cevap
19
Favori
150.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon com dan siparis gecince, 500dolarlik urun bize kaca patliyor. bunu tecrube eden arkadasimiz oldu mu
  • tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    Shipping & Fee Details
    Price $529.99
    AmazonGlobal Shipping + $7.76
    Estimated Import Fees Deposit + $106.00
    Total $643.75
  • Ben şu adresten sipariş verdim 605 dolar tuttu (499 usd işlemci)

baktığımda stokta yok görünüyordu ama ara ara f5 yapınca stoklara geldi şimdi yine bitmiş görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 8 Ekim 2018; 19:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte sonunda biosu elden geçirmiş;https://www.youtube.com/watch?v=0ex3Q34db1M

Bu arada MSI'n oto overclock prestleri içinde 5.7ghz var, 5.7ghz çalışacağını sanmıyorum fakat eğer gerçekten test edilip koyulduysa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Ekim 2018; 19:53:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Ben şu adresten sipariş verdim 605 dolar tuttu (499 usd işlemci)

https://www.amazon.com/gp/product/B005404P9I/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

baktığımda stokta yok görünüyordu ama ara ara f5 yapınca stoklara geldi şimdi yine bitmiş görünüyor.
    499 du fiyatı arttı.Sen saat kaçta aldın?
  • ilk siteye girdiğimde 525 dolar yazıyordu sepete ekledim ne kadara geliyor falan baktım sonra iptal edip sepetten sildim, bir süre sonra tekrar girince 499 gördüm arada çok fark olmamasına rağmen alma aşamasına kadar gidip durdum sonra alayım gerekirse iptal ederim dedim sonuçta önsipariş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 8 Ekim 2018; 19:53:57 >
  • 499 dolara ben geçtim sipariş
    Intel 9. Nesil Hakkında Herşey / Z390 Anakartlar / Overclock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothingtodeclare -- 8 Ekim 2018; 20:2:10 >
  • Hayırlı olsun, 8700K 2. elde ne kadar ediyor acaba ? sahibinden de 1900 küsüre sıfır satan gördüm de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Hayırlı olsun, 8700K 2. elde ne kadar ediyor acaba ? sahibinden de 1900 küsüre sıfır satan gördüm de.
    Sıfır 1900'e satıyorsa dolandırıcıdır, sıfırı 3000 lira üstünde şu an.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    İlan şu hocam fatura yok ondan düşük diyor, dolandırıcı çok tabi bilemeyiz...

• Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Sahibindende ki çoğu ilan dolandırıcı şu an en ucuz 8700K 3200TL'ken kimse sıfırını 1900 TL'e filan satmaz, satılsa bile iki aydır durmaz.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    direk dolandırıcıdır
    pm atabilirsiniz hocam 8700K için konu kirlenmesin
  • "Splave told Tom's Hardware the Core i9-9900K can hit 5.3 GHz on all cores with watercooling and a 1.4V Vcore, meaning that these chips will be great overclockers for us mainstream enthusiasts. That's pretty impressive compared to the typical 5.0 GHz we can attain with a watercooled and overclocked Core i7-8700K on all six cores. As you can imagine, we'll have our own test results soon, so keep your eyes on these pages for the full review."
  • şu an itibariyle 529 usd görünüyor ama en azından stok açmışlar.

Pre-order hocam zaten satışa çıktığı andaki fiyat önemli direk zaten 529 dolar almıyor

• nothingtodeclare kullanıcısına yanıt
    Hayır, kaçtan pre order geçtiysen o fiyatı alır, güncelleme olmaz.

9700K Geldi;https://www.amazon.com/gp/product/B07HHN6KBZ/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Ekim 2018; 21:7:56 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    şuan benim order açıklamasında fiyat değişiklik gösterebilir yazmakta aşağı yukarı oynayabilir diyo
  • 9700k gümrük kargo herşey dahil: $487.75

Ekledim dursun bakalım : ))
  • The Pre-order Price Guarantee applies to not-yet-released qualifying items.

Amazon.com's price for not-yet-released items sometimes changes between the time the item is listed for sale and the time it is released and/or shipped.

For Physical Items:

Whenever you pre-order a physical item displaying the “Pre-order Price Guarantee” message on the product detail page, the price we charge when we ship it to you will be the lowest price offered by Amazon.com between the time you placed your order and the end of the day of the release date.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.