Şimdi Ara

Intel 4. 5. 6. Nesil i5 ve Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, intel sisteme geçmek istiyorum ama şuan maddi açıdan fazla yük altındayım, fazla bişey çıkmayacağı için kendi sistemimin bazı parçalarını vermek istiyorum. (Şansımı deniyorum diyelim.) Eğer elinde intel sistem olan ve amd sistem isteyen bir arkadaş varsa diye. Acil de değil, sistemimi seviyorum açıkçası ama Hackintosh biraz sıkıntı yaratıyor diye intele geçmek istiyorum. Fiyat yazmayacağım sadece verebileceğim parçaları ve durumlarını yazacağım o kadar.

*** "Şu kadar üstüne koyarsan olur", "Bende parça yok ama şu fiyata elindekileri alabilirim" gibisinden PM atabilirisiniz.

Parçalar:

İşlemci : AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Önbellek 32nm (Garantisi bitti, Kutusu kayıp)
    Anakart: MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 (Yeni alındı, Garantisi devam ediyor ve Kutulu)
    RAM: Soğutucusunda Zeppelin yazıyor sadece başka bir yüzeysel bilgisi yok. Sistemden görünen bilgileri: 4 GB DDR3 1333 Mhz.

* Ayrı ayrı istemezseniz de sevinirim arkadaşlar. Ram'i almak istemezseniz anlarım ama işlemci ve anakartı ayrı istemeyin lütfen.

* Fotoğraf ve verebilecim başka parça aklıma gelirse ekleyeceğim, iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.nesil i5 ile 4.nesil i3
    9 yıl önce açıldı
    11. ve 12. nesil intel
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.