Şimdi Ara

INTEL 14-13-12. Nesil İşlemciler [ANA KONU] | [PCIE5-DDR5-DDR4-LGA1700] (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.910
Cevap
99
Favori
357.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 3 Aralık 2023; 17:47:5 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|

• OverClocKing kullanıcısına yanıt

Bendeki daha takoz galiba 1.300 ile deniyorum şu anda  teşekkür ederim bunlara da bakayım llc mode 7 ayarlamışsınız öyle mi yapsam acaba bende.

14700k'ların çoğu kötü. 14900K kullananlardan aldığın ayarlar sende tutmaz. Silikon kalitesi çok farklı ciddi anlamda. Ben kendi işlemcimde voltaj bile ayarlayamıyorum override modu çalışmıyor manuel giriyorum gene kendi kafasına göre aşağı yukarı atıyor. Biostan kaynaklı da olabilir ama yıldım açıkcası uğraşmaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeironnWH -- 3 Aralık 2023; 20:37:9 >

AMD Ryzen 9 9950x3d / MSI X870E Tomahawk PZ / G.Skill Trident Z5 2x24GB 8000C40 / MSI RTX 5090 Suprim SOC / Samsung 990 Pro 2TB / Lian Li HydroShift II / Seasonic TX1600 Noctua Edition / Lian Li O11 Mini v2 / Lian Li Uni Fan TL Wireless / LG Oled 48C5 / Razer Huntsman V3 Pro/ Razer Gigantus V2 / Razer Deathadder V3 Pro / Philips HUE Ambient Kit / Samsung Q700C / DXRacer King Series
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt

Hocam bunları yapacak kadar bilgim yok.Deneme yanılma yöntemiyle oc yapıyorum o kadar.

Cidden kötü ya öyle böyle değil, bendeki işlemci takozun tillahı çıktı resmen. Maksimum yükte en azından 85-86 dereceyi geçmeseydi iyiydi.

hocam microcode muhabbetine yazdım yoksa normal oc ayarların bir kısmı yapılı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeironnWH -- 3 Aralık 2023; 21:18:44 >
    Ring 50
    HT off
    1.28 volt

Sorunsuz oluyor hata yemiyorum fakat 240mm soğutucum olduğu için Bf2042'de 70 derece en yüksek gördü. 65 derece yukarısında haz etmiyorum ondan kullanmadım bu şekilde. Sanırım islemcinin slikon kalitesi pek tırt değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 7 9800X3D | Asrock B850 Steel Legend Wifi | Gskill Trident Z5 RGB Ddr5 16X2 6800Mhz CL32 | Sapphire Rx 9070XT Pulse | Alienware AW2725DF Oled 360hz | Deepcool LT720 360mm | Lian li Lancool 2 Mesh | Lian li Bora 3x Rgb | Corsair Rm850X Gold | Asus Rog Strix Scope RX Red Switch | QoA Gimlet İEM | Logitech G Pro X Superlight 2 | Sandisk Ultra 500GB M2 | Samsung 980pro 1TB M2 | Hikvision E1000 512GB M2 |
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Cpu voltajını 1,175 ile çalıştırdım llc5 şu anda. frekans sarkması yapmadan testi tamamladı sonunda sıcaklıklar halen yüksek ama eskiden 100 dereceyi vuruyordu şimdi 93'ü geçmedi.

mx-6 macun sipariş ettim o gelince onunla da deneyeceğim belki bir tık daha iyi olur.

msi aio'nun fanları içeride hava üflüyor gibi geldi bana fanların yönü ters olamaz değil mi?

INTEL 14-13-12. Nesil İşlemciler [ANA KONU] | [PCIE5-DDR5-DDR4-LGA1700]

• ozgur4591 kullanıcısına yanıt

Ht of olmasının bir katkısı var mı neden böyle kullanıyorsunuz?

Hocam 1.175'te o işlemci 93 dereceyi görmez. Sizde başka bir sorun mevcut bence.

Soğutucum 240mm olduğu için ht off yapınca sıcaklıklar düşüyor sadece denedim zaten bu şekilde kullanmıyorum şuan. Birde htt off yapınca oyunlarda gecikme düşüyor hissettiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 7 9800X3D | Asrock B850 Steel Legend Wifi | Gskill Trident Z5 RGB Ddr5 16X2 6800Mhz CL32 | Sapphire Rx 9070XT Pulse | Alienware AW2725DF Oled 360hz | Deepcool LT720 360mm | Lian li Lancool 2 Mesh | Lian li Bora 3x Rgb | Corsair Rm850X Gold | Asus Rog Strix Scope RX Red Switch | QoA Gimlet İEM | Logitech G Pro X Superlight 2 | Sandisk Ultra 500GB M2 | Samsung 980pro 1TB M2 | Hikvision E1000 512GB M2 |
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt

Valla çözemedim bende çok anlamıyorum nedir bilmiyorum. Vatandan aldığım macun mu sahte acaba :)))))

Soğutucu marka modeli neydi?

Msi mag coreliquid m360, macunda cooler master nano maker, macundan şüpheleniyorum biraz mx-6 sipariş verdim birde onla deneyeceğim.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.