Bildirim
INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (45. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
7700k>3300x>10300>10100>3100 böyle görünüyor. 10350kf 4/8 lerin şampiyonu olur 9600kf (1500 efln alanlar olmuştu 10350kf den iyi. -
-
Evet 9600kf :)
Ben de 10. Nesil düşünüyorum ama işlemci + anakart ikilisinin fiyatı 9. Nesile göre yükselicek gibi oldukça
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gümrükte ek vergi olayı vardı %50. İşlemciler içinde mi geçerli acaba? -
Orası öyle ama şu zamanda 6C/6T CPU’ya yatırım yapmak pek akıllıca bi’ hareket olmayacaktır. 9700’ler için de aynı durum geçerlidir.quote:
Orijinalden alıntı: SasabtrmS
Evet 9600kf :)
Ben de 10. Nesil düşünüyorum ama işlemci + anakart ikilisinin fiyatı 9. Nesile göre yükselicek gibi oldukça
güzel bir test olmuş intele 3800 ram vermişler rus işi.bir de 10300 varmış 4.4 ghz, 3300x'in esas rakibi bu sanırım.çarpan kilidi açık olsaydı 2017'de 8350k satmışlardı 4/8 çarpan kilidi açık ama çok pahalıydı onun ucuzu olurdu. -
Aynen ben de beğendim ve hemen sizlerle paylaşmak istedim. Geçenlerde takibe aldım bu kanalı, fena iş çıkarmıyorlar. 3800 MHz’in yanında stock olan testler de mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockley
güzel bir test olmuş intele 3800 ram vermişler rus işi.bir de 10300 varmış 4.4 ghz, 3300x'in esas rakibi bu sanırım.çarpan kilidi açık olsaydı 2017'de 8350k satmışlardı 4/8 çarpan kilidi açık ama çok pahalıydı onun ucuzu olurdu.
-
-
arkadaşlar MSI anakart almaya ozen gösterin, h410 olması önemli değil ama şu an için h410 chipsete 125w tdp pl1 desteği verdiğini duyuran bir tek onlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 13 Haziran 2020; 18:44:48 > -
Sağolun hocam işten vaktim kalırsa testleri atmaya çalışacağım. -
i3 ler çok kötü olmuş.10k serisinde en iyi tercih 106000k görülüyor. -
Hayırlı olsun şimdiden.quote:
Orijinalden alıntı: Methoxyphenyl
Genelde işlemci kullanımım %35 %50 arası seyrediyor oyun açıkken. Çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Ağır yük ile de pek işim olmuyor. Stabil olsun da benim için yeterli. Siparişi geçtim, önümüzdeki hafta büyük ihtimalle sistemim tamamlanır. -
Mobo+ram derken öyle duruyor. Bi’ tık daha ileriye dönük denirse, 10700K da fena değil tabii.quote:
Orijinalden alıntı: Dark matter
i3 ler çok kötü olmuş.10k serisinde en iyi tercih 106000k görülüyor.
-
intel de an itibari ile mantıklı alınacak işlemciler
i5 10500-10500f b460 anakart kombo turbo olarak 4.5 olması sebebi ile ram den tongaye düşesen bile mhz den kurtarır 10600k 10700k z490 tomohawk anakart gayet iyi üstüne gerek yok -
Burada asıl i3 için konuşuyorum tabii.quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONE
Mobo+ram derken öyle duruyor. Bi’ tık daha ileriye dönük denirse, 10700K da fena değil tabii.
Alıntıları Göster
Daha uzun süreli kullanımda 10700k da tabiki mantıklı.quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONE
Mobo+ram derken öyle duruyor. Bi’ tık daha ileriye dönük denirse, 10700K da fena değil tabii.
Alıntıları Göster -
Teşekkürler. Siz neden hızı sabit olarak kullanmıyorsunuz? OS modda iken serin çalışsın, boşuna yorulmasın falan diye mi? Veyahut üst seviye GPU’ya geçiş sonrası mı sabitleyeceksiniz? Biliyorsunuzdur diye düşünüyorum, sürekli oynar vaziyetteki core hızları da testlerde hatalı (daha düşük vb.) sonuçlara ve oyunlarda sıkıntılara neden olabilmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 13 Haziran 2020; 18:44:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X