< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (167. sayfa)

-
-
Aynen hocam doğru söylüyorsun çarpanı 41’e kadar istediğim değere ayarlayabiliyorum üstü kilitli eğer çarpanı autoda bırakırsamda bazen birkaç saniyeliğine 4.3ghz’lere çıktığı oluyor.Offsetide anakart ayarlıyor aynen.Ben tam performans almak için tabiiki 41’e ayarladım eğer taban frekansında yani 3.6ghz’de çalışırsa o zaman işte stres testinde 55 dereceyi bile geçeceğini sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_
Anladım ofsette zaten anakart 0.005 vererek artıp azalıyor değil mi siz çarpanı kaçta bırakmayı düşünüyordunuz maks damı sizde geriye doğru gider zaten çarpan yanlış bilmiyorsam azaltabiliyorsunuz arttıramıyorsunuz galiba hep k serisi kullandığım için...1.260 1.255 1.250 diye gittikçe zaten dediğiniz gibi oluyor ofsette
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 4 Ekim 2020; 16:15:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gayet iyi stockla beraber bence sıcaklıklar voltajda gayet iyi..ben şahsen biraz anakartın blck sı nı 102mhz lere alıp cpuyuda biraz oc ederdim 4.3 lere...sıcaklık nede olsa iyi ve önümüz kış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 4 Ekim 2020; 16:27:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bclk ile oynanmıyor kilitli anakartlarda.Ya da oynanıyor ama bios atarak sanırım.Yoksa ben buna soğutucu bile alırdım oc için.En az 4.5ghz.quote:
Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_
Gayet iyi stockla beraber bence sıcaklıklar voltajda gayet iyi..ben şahsen biraz anakartın blck sı nı 102mhz lere alıp cpuyuda biraz oc ederdim 4.3 lere...sıcaklık nede olsa iyi ve önümüz kış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 4 Ekim 2020; 18:19:1 >
İşlemci 125W TDP. Düşük sıcaklık için 95W ve üstüne çıkmayacağım artık, çıkarsam da güçlü bir 360 AIO ile.
-
Board arayanlar için, bi süreliğine indirimde değerlendirilebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dondaBoard arayanlar için, bi süreliğine indirimde değerlendirilebilir.
asusu bılmem ama msı pek avantajlı durmuyor
1600 e z490 edge wifi
1560 a z490 tomahawk ındırıme dusuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07asusu bılmem ama msı pek avantajlı durmuyor
1600 e z490 edge wifi
1560 a z490 tomahawk ındırıme dusuyor.
Alıntıları GösterEvet düşebiliyor ama şuan yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
i7 10700KF için NZXT Kraken X72 alayım dedim hiçbir yerde yoktu CoraxAlpha'ya mail attım verdikleri cevap şu:
''NZXT sıvı soğutma ürünleri maalesef gelmeyecek.
Ama size daha güzel bir haber vermek istiyoruz. PHANTEKS firması NZXT'nin kraken serisini bu ay sonunda üretmeye başlıyor.
Kasım ayından sonra distribütörlere göndermeye başlayacaklar. Dünya'da ilk gelecek ülkelerden birisi de Türkiye olacak.
NZXT'nin soğutma ürünlerinde son zamanlarda %30 civarında arıza oluşmaya başlamıştı. Başımız çok ağrıdığı için biz getirmeyi bıraktık.
PHANTEKS bir yıldır arge yapıyordu. Sonunda çok kaliteli ve sağlam ürün yapmayı başardılar. Üretime başlıyorlar.
Ürünler çıktığı zaman web sitemizden "www.coraxalpha.com" satın alabilirsiniz.
İyi günler dileriz.
Saygılarımızla.''
Kasım sonuna kadar kim öle kim kala. Corsair H150i Pro XT alacağım herhalde. İncehesap'ta cuma günü indirim olursa kaparım bir tane.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58xi7 10700KF için NZXT Kraken X72 alayım dedim hiçbir yerde yoktu CoraxAlpha'ya mail attım verdikleri cevap şu:
''NZXT sıvı soğutma ürünleri maalesef gelmeyecek.
Ama size daha güzel bir haber vermek istiyoruz. PHANTEKS firması NZXT'nin kraken serisini bu ay sonunda üretmeye başlıyor.
Kasım ayından sonra distribütörlere göndermeye başlayacaklar. Dünya'da ilk gelecek ülkelerden birisi de Türkiye olacak.
NZXT'nin soğutma ürünlerinde son zamanlarda %30 civarında arıza oluşmaya başlamıştı. Başımız çok ağrıdığı için biz getirmeyi bıraktık.
PHANTEKS bir yıldır arge yapıyordu. Sonunda çok kaliteli ve sağlam ürün yapmayı başardılar. Üretime başlıyorlar.
Ürünler çıktığı zaman web sitemizden "www.coraxalpha.com" satın alabilirsiniz.
İyi günler dileriz.
Saygılarımızla.''
Kasım sonuna kadar kim öle kim kala. Corsair H150i Pro XT alacağım herhalde. İncehesap'ta cuma günü indirim olursa kaparım bir tane.
İlginç bir haber olmuş.
Belirtilen Corsair modeli; birkaç hafta öncesinde trendyol'da (satıcı QP) 1699'dan satıldı. Çok aceleniz yoksa Capellix Serisi'nin stoklara girmesi de beklenebilir. Tabii muhtemelen fiyatları yüksek olacaktır.
-
Hocam tahmini ne kadar olur fiyatı? XT ile çok fark olacaksa onu bekleyebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58xHocam tahmini ne kadar olur fiyatı? XT ile çok fark olacaksa onu bekleyebilirim.
Yurt dışı fiyatlarına bakarak tahmin yapılabilir aslında ama TR fiyatları hiç belli olmuyor...
ML120 Serisi fan içerdiğini ve blok kısmının özelleştirilebilir yeteneklerini düşünürsek çok ucuz olmayacaktır. Tabii Corsair fiyatlandırma politikasını değiştirmezse.
-
Maximus extremeden sonra birde unify deneyim dedim sipariş verdim 2650 ye düşmüş. Son 3 ayda 4. z490 anakartım olacak
Anladım hocam teşekkür ederim. Bekleyelim biraz. Aslında benim çok kullanabileceğim özellikler değilmiş. PRO XT ucuzlarsa alabilirim hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58xAnladım hocam teşekkür ederim. Bekleyelim biraz. Aslında benim çok kullanabileceğim özellikler değilmiş. PRO XT ucuzlarsa alabilirim hocam.
Rica ederim. 1699 gibi olursa alınabilir evet ama Capellix Serisi çok gecikmezse ona göre aksiyon alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
H150i pro var bende ama capellix testlerde baya iyi çıkmış tr ye gelince alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 5 Ekim 2020; 23:41:40 >
Yurt dışında satışa çıkmış galiba burayada gelir herhalde yakın zamanda.
-
O zaman biraz daha bekleyeyim hocam.
Edit: Bu arada şu çoklu alıntı işini çözemedim daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 5 Ekim 2020; 23:3:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONEİlginç bir haber olmuş.
Belirtilen Corsair modeli; birkaç hafta öncesinde trendyol'da (satıcı QP) 1699'dan satıldı. Çok aceleniz yoksa Capellix Serisi'nin stoklara girmesi de beklenebilir. Tabii muhtemelen fiyatları yüksek olacaktır.
Alıntıları Gösterşuanda da 1720 tl ye AMAZONda satılıyor.
bu kadar paraya değermı bılemedım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X