Şimdi Ara

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.846
Cevap
31
Favori
234.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım ofsette zaten anakart 0.005 vererek artıp azalıyor değil mi siz çarpanı kaçta bırakmayı düşünüyordunuz maks damı sizde geriye doğru gider zaten çarpan yanlış bilmiyorsam azaltabiliyorsunuz arttıramıyorsunuz galiba hep k serisi kullandığım için...1.260 1.255 1.250 diye gittikçe zaten dediğiniz gibi oluyor ofsette

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_

Anladım ofsette zaten anakart 0.005 vererek artıp azalıyor değil mi siz çarpanı kaçta bırakmayı düşünüyordunuz maks damı sizde geriye doğru gider zaten çarpan yanlış bilmiyorsam azaltabiliyorsunuz arttıramıyorsunuz galiba hep k serisi kullandığım için...1.260 1.255 1.250 diye gittikçe zaten dediğiniz gibi oluyor ofsette
    Aynen hocam doğru söylüyorsun çarpanı 41’e kadar istediğim değere ayarlayabiliyorum üstü kilitli eğer çarpanı autoda bırakırsamda bazen birkaç saniyeliğine 4.3ghz’lere çıktığı oluyor.Offsetide anakart ayarlıyor aynen.Ben tam performans almak için tabiiki 41’e ayarladım eğer taban frekansında yani 3.6ghz’de çalışırsa o zaman işte stres testinde 55 dereceyi bile geçeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 4 Ekim 2020; 16:15:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet iyi stockla beraber bence sıcaklıklar voltajda gayet iyi..ben şahsen biraz anakartın blck sı nı 102mhz lere alıp cpuyuda biraz oc ederdim 4.3 lere...sıcaklık nede olsa iyi ve önümüz kış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 4 Ekim 2020; 16:27:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_

Gayet iyi stockla beraber bence sıcaklıklar voltajda gayet iyi..ben şahsen biraz anakartın blck sı nı 102mhz lere alıp cpuyuda biraz oc ederdim 4.3 lere...sıcaklık nede olsa iyi ve önümüz kış
    Hocam bclk ile oynanmıyor kilitli anakartlarda.Ya da oynanıyor ama bios atarak sanırım.Yoksa ben buna soğutucu bile alırdım oc için.En az 4.5ghz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 4 Ekim 2020; 18:19:1 >
  • İşlemci 125W TDP. Düşük sıcaklık için 95W ve üstüne çıkmayacağım artık, çıkarsam da güçlü bir 360 AIO ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: donda

asusu bılmem ama msı pek avantajlı durmuyor

1600 e z490 edge wifi

1560 a z490 tomahawk ındırıme dusuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

asusu bılmem ama msı pek avantajlı durmuyor

1600 e z490 edge wifi

1560 a z490 tomahawk ındırıme dusuyor.

Alıntıları Göster

Evet düşebiliyor ama şuan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i7 10700KF için NZXT Kraken X72 alayım dedim hiçbir yerde yoktu CoraxAlpha'ya mail attım verdikleri cevap şu:

''NZXT sıvı soğutma ürünleri maalesef gelmeyecek. 

Ama size daha güzel bir haber vermek istiyoruz. PHANTEKS firması NZXT'nin kraken serisini bu ay sonunda üretmeye başlıyor. 

Kasım ayından sonra distribütörlere göndermeye başlayacaklar. Dünya'da ilk gelecek ülkelerden birisi de Türkiye olacak.

NZXT'nin soğutma ürünlerinde son zamanlarda %30 civarında arıza oluşmaya başlamıştı. Başımız çok ağrıdığı için biz getirmeyi bıraktık. 

PHANTEKS bir yıldır arge yapıyordu. Sonunda çok kaliteli ve sağlam ürün yapmayı başardılar. Üretime başlıyorlar.

Ürünler çıktığı zaman web sitemizden "www.coraxalpha.com" satın alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

Saygılarımızla.''

Kasım sonuna kadar kim öle kim kala. Corsair H150i Pro XT alacağım herhalde. İncehesap'ta cuma günü indirim olursa kaparım bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

i7 10700KF için NZXT Kraken X72 alayım dedim hiçbir yerde yoktu CoraxAlpha'ya mail attım verdikleri cevap şu:

''NZXT sıvı soğutma ürünleri maalesef gelmeyecek. 

Ama size daha güzel bir haber vermek istiyoruz. PHANTEKS firması NZXT'nin kraken serisini bu ay sonunda üretmeye başlıyor. 

Kasım ayından sonra distribütörlere göndermeye başlayacaklar. Dünya'da ilk gelecek ülkelerden birisi de Türkiye olacak.

NZXT'nin soğutma ürünlerinde son zamanlarda %30 civarında arıza oluşmaya başlamıştı. Başımız çok ağrıdığı için biz getirmeyi bıraktık. 

PHANTEKS bir yıldır arge yapıyordu. Sonunda çok kaliteli ve sağlam ürün yapmayı başardılar. Üretime başlıyorlar.

Ürünler çıktığı zaman web sitemizden "www.coraxalpha.com" satın alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

Saygılarımızla.''

Kasım sonuna kadar kim öle kim kala. Corsair H150i Pro XT alacağım herhalde. İncehesap'ta cuma günü indirim olursa kaparım bir tane.

İlginç bir haber olmuş. INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] 

Belirtilen Corsair modeli; birkaç hafta öncesinde trendyol'da (satıcı QP) 1699'dan satıldı. Çok aceleniz yoksa Capellix Serisi'nin stoklara girmesi de beklenebilir. Tabii muhtemelen fiyatları yüksek olacaktır.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Hocam tahmini ne kadar olur fiyatı? XT ile çok fark olacaksa onu bekleyebilirim.

• quote:

Hocam tahmini ne kadar olur fiyatı? XT ile çok fark olacaksa onu bekleyebilirim.

Yurt dışı fiyatlarına bakarak tahmin yapılabilir aslında ama TR fiyatları hiç belli olmuyor... INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] 

ML120 Serisi fan içerdiğini ve blok kısmının özelleştirilebilir yeteneklerini düşünürsek çok ucuz olmayacaktır. Tabii Corsair fiyatlandırma politikasını değiştirmezse.

• donda kullanıcısına yanıt
    Maximus extremeden sonra birde unify deneyim dedim sipariş verdim 2650 ye düşmüş. Son 3 ayda 4. z490 anakartım olacak

Anladım hocam teşekkür ederim. Bekleyelim biraz. Aslında benim çok kullanabileceğim özellikler değilmiş. PRO XT ucuzlarsa alabilirim hocam.

• quote:

Anladım hocam teşekkür ederim. Bekleyelim biraz. Aslında benim çok kullanabileceğim özellikler değilmiş. PRO XT ucuzlarsa alabilirim hocam.

Rica ederim. 1699 gibi olursa alınabilir evet ama Capellix Serisi çok gecikmezse ona göre aksiyon alırsınız. INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    H150i pro var bende ama capellix testlerde baya iyi çıkmış tr ye gelince alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 5 Ekim 2020; 23:41:40 >

Yurt dışında satışa çıkmış galiba burayada gelir herhalde yakın zamanda.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

O zaman biraz daha bekleyeyim hocam.

Edit: Bu arada şu çoklu alıntı işini çözemedim dahaINTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 5 Ekim 2020; 23:3:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

İlginç bir haber olmuş.  

Belirtilen Corsair modeli; birkaç hafta öncesinde trendyol'da (satıcı QP) 1699'dan satıldı. Çok aceleniz yoksa Capellix Serisi'nin stoklara girmesi de beklenebilir. Tabii muhtemelen fiyatları yüksek olacaktır.

Alıntıları Göster

şuanda da 1720 tl ye AMAZONda satılıyor.

bu kadar paraya değermı bılemedım.INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.