Bildirim
İntel 10700k - Asus Rog Strix Z490-E Gaming-Rtx4070Ti-Noctua Nh-D15 Chromax blacl (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Güzelim konu başlıklarını kirletmekten başka bir şey yapmıyorsunuz, hemen her mesajda bir polemik ve sataşma havası, insanlara sataşıp cevap alınca da 'iyi aile kızı' avasında cevaplar falan.
Blok... -
-
NF-A12x25 lerin şeklini beğeniyorum D15 yerine U12A alma sebebim bu fanlardı son devirde bile verdiği ses rahatsız edici değil ses var ama tonu rahatsız etmiyor öyle bir fan yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Temmuz 2020; 20:59:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Noctua NhD15 alsaydiniz. Fan devirleri 800 rpm bile olsa elinizde o sogutucudan daha iyi performans verirdi.quote:
Orijinalden alıntı: Starborn
NF-A12x25 lerin şeklini beğeniyorum D15 yerine U12A alma sebebim bu fanlardı son devirde bile verdiği ses rahatsız edici değil ses var ama tonu rahatsız etmiyor öyle bir fan yapmışlar.
Verdigin cevaba bak. "Moruk" "Paranız Yoksa Oturun Aglayın" Mesajı zaten sikayet ettim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ne demek paranız yoksa oturun aglayın demek?Biz bu ulkede yasıyoruz.Herkes Avrupa da yasamıyor.Her ulkenin de kendine gore sartları var.Parası olmayana dalga gecme hakkını sana kim veriyor?
Konuya gelirsek devamlı baslıklar acıp AMD ile dalga gecen,alay eden sensin.Hadi onu gectik suradaki goruntulenme sayısından bile AMD kullanıcılarına dem vuruyorsun.İsnasnların birseyleri okuması da mı yasak?Nereye okuyup yazacagını sana mı soracaklar?Bir de usluba bak "Agızlarının suyu aka aka bakıyorlar"
Degistir su tahrik etmeyi,dalga gecmeyi...
Senin islemcinden bize ne dogru diyorsun.Ama surada aylardır AMD ye,AMD kullananlara amiane tabirle giydirip duruyorsun.Eger AMD kullanıyorsan(!) Al Intelini bir Sal AMD kullananları ve AAMD yi diyoruz biz sana al da insanlar da bir rahatlasın.AMD bu kadar berbat Intel bu kadar iyiyse gec Intel e artık AMD kullanıcısını rahat bırak diyoruz.Yoksa bize ne senin islemcimden...
-
D15 o fanlarla vrm soğutmam içinde biçilmiş kaftan konumundaydı ama fanlara olan ilgim üstün geldi.
Aslında bir ürüne her baktığında haz alıyorsan doğru seçimi yapmışsındır.
-
120 lik fan bendede bir adet var 2200 devire çıksa bile sessiz çalisiyor içinde rulman var sanirim.quote:
Orijinalden alıntı: Starborn
D15 o fanlarla vrm soğutmam içinde biçilmiş kaftan konumundaydı ama fanlara olan ilgim üstün geldi.
Aslında bir ürüne her baktığında haz alıyorsan doğru seçimi yapmışsındır. -
-
-
4300 güney köprüsü
5000 mhz tüm çekirdekler,
1,275 v çekirdekler
LLC ?
güzel sıcaklık değerleri çıkmış.
Günlük kullanım için güzel
geçenlerde linusun bir videosunu izledim sendeki sogutucu corsair 280 aio yu geride bırakmış
birde 5000 mhz de güney köprüsü 4800 de LLC ve normal biostan çekirdeklere voltaj verip deniyebilirmisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Temmuz 2020; 19:14:38 > -
Auto voltajmi olsun.quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V
4300 güney köprüsü
5000 mhz tüm çekirdekler,
1,275 v çekirdekler
LLC ?
güzel sıcaklık değerleri çıkmış.
Günlük kullanım için güzel
geçenlerde linusun bir videosunu izledim sendeki sogutucu corsair 280 aio yu geride bırakmış
birde 5000 mhz de güney köprüsü 4800 de LLC ve normal biostan çekirdeklere voltaj verip deniyebilirmisin.
-
yok. sen ne verıyorsan mınımum stabılıtede.
ama LLC yıde yaz :)
4800 nb de. -
-
süper vallah
üstteki resimde core vid ler maximum 1,269 v olmuş. llc vid ise 1,261v süper ne yaptın böyle işlemciye çözemedim :P -
Taktiksel bir çalışmaquote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V
süper vallah
üstteki resimde core vid ler maximum 1,269 v olmuş. llc vid ise 1,261v süper ne yaptın böyle işlemciye çözemedim :P
İşlemcilerde overclock mantığını çözdüm o kadar yani
5000 mhz için Level 4
5100 mhz için level4 ile Level 5 arasi iyidir. Ama ben overclocktan anlamam diyen Level5 yapar.
Tabiki burda asus z490 E gaming anakartın hakkını vermek lazım.
Sen beni birde benim eski İntel core i7 2600k ya sor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 2 Temmuz 2020; 21:30:36 >
-
ramlere nekadar o.c la abanır isen. işlemci oc çekirdek vid voltajıda düşüyor dimi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X