Şimdi Ara

İntegralde iyi net yapabilmem için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözülmesi gereken sorular yayınlar .iyi bilinmesi gereken yerler neresidir ?Puana ihtiyacım var .Soru kaçırmamam lazım .Yardımlarınızı bekliyorum.Okuyan ve yararlanmak isteyen arkadaşlar güncel tutarsa sevinirim konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkburak08 -- 6 Haziran 2014; 23:04:35 >

Orijinalden alıntı: brkburak08

Çözülmesi gereken sorular yayınlar .iyi bilinmesi gereken yerler neresidir ?Puana ihtiyacım var .Soru kaçırmamam lazım .Yardımlarınızı bekliyorum.Okuyan ve yararlanmak isteyen arkadaşlar güncel tutarsa sevinirim konuyu.

integralin inciğinden boncuğundan her yerden soru sorabiliyolar bu yüzden hiçbir yeri atlamamakta fayda var. ben karekök mps kitapçığından çalışmış, sonra teknofemden izlemiş sona da femin beyaz soru bankasından çözmüştüm iyi sayılırım hedefime gör şu an denemelerde maksimum 1y 1b falan oluyor integralde çok zor olsa bile. şimdi pek zamanın kalmadığı için teknofemden izleyip hemen soru çözmeye aban derim mps çok oyalar ve konu anlatımlı kitaplar da öyle.

not: mpsden yüzde yüz verim almadım zaten integralin grafik kısımlarını hiç anlamamıştım orda komple ezberdi teknofemden güzel anladım kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iremoz1 -- 6 Haziran 2014; 23:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iremoz1

quote:

Orijinalden alıntı: brkburak08

Çözülmesi gereken sorular yayınlar .iyi bilinmesi gereken yerler neresidir ?Puana ihtiyacım var .Soru kaçırmamam lazım .Yardımlarınızı bekliyorum.Okuyan ve yararlanmak isteyen arkadaşlar güncel tutarsa sevinirim konuyu.

integralin inciğinden boncuğundan her yerden soru sorabiliyolar bu yüzden hiçbir yeri atlamamakta fayda var. ben karekök mps kitapçığından çalışmış, sonra teknofemden izlemiş sona da femin beyaz soru bankasından çözmüştüm iyi sayılırım hedefime gör şu an denemelerde maksimum 1y 1b falan oluyor integralde çok zor olsa bile. şimdi pek zamanın kalmadığı için teknofemden izleyip hemen soru çözmeye aban derim mps çok oyalar ve konu anlatımlı kitaplar da öyle.

not: mpsden yüzde yüz verim almadım zaten integralin grafik kısımlarını hiç anlamamıştım orda komple ezberdi teknofemden güzel anladım kesinlikle tavsiye ediyorum.

0 durumda değilim 35-40 arası yapıyorum integralde baya biliyorum ama sağlam soru çıkınca birşey yapamıyorum.40+ çıkmam lazım sınavda .

• brkburak08 B kullanıcısına yanıt
    o halde konuya hakimsen net arttırmak için deneme çözüp yapamadıklarını düzenli sormaktan başka bi çare yok gibi kalan zamana bakılınca
    Şuan apotemi integral fasikül çözüyorum baya hızlandım öğrendim gibi.Hacim alan sorularına bakıcam.Günde olabildiğinden fazlasıyla deneme çözücem artık şuan 20li birdeneme var bitirnce fem 9lu alıcam.günde 5denemeye kadar çıkmayı düşünüyorum.
  • Bütün konular içli dışlı oldugundan birini tam yapamazsan diger konuda kalırsın ondan dolayı hocam femin türev-integral soru bankasını önerebilirim pişmeni sağlar bi süre sonra pratiklik kazandırır.Onun dışında fotokopisini bulabiliyosan karekökün sadece integral testlerini almanı öneririm orjinal soruları ordan çözersin konu ihtiyacınıda teknofem den giderebilirsin çünkü bu saatten sonra konu anlatım kitapları seni boğar ama fem simetrinin 4.kitabını tek alıp hızlıca çözersen kavrayabilirsin karar senin...
    Karekök çözücem bende var başladım.Femin türev integral tek kitapmı görmedim hiç ?
    birde şu soruya bakabilrmisiniz ?
    Çözdüm şimdi atınca :D işlem hatası yapmışım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkburak08 -- 6 Haziran 2014; 23:48:09 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.