Sondan bi önceki maviyle işaretlenmiş soruda kok x e U dersen dx=2u du geliyor. devamını yaparsın heralde cevap arctanx = -arccotx + c
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. O soruyu yapmıştım :) Yeşil kutudaki soru kalmıştı onu da yaptım zaten tekrar teşekkürler.
hocam yapınca söyleseydin keşke yurtnetle o kadar uğraştık yollamak asırlar sürüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
quote:
Orijinalden alıntı: ozan301
quote:
Orijinalden alıntı: Reasonable
Sondan bi önceki maviyle işaretlenmiş soruda kok x e U dersen dx=2u du geliyor. devamını yaparsın heralde cevap arctanx = -arccotx + c
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. O soruyu yapmıştım :) Yeşil kutudaki soru kalmıştı onu da yaptım zaten tekrar teşekkürler.
hocam yapınca söyleseydin keşke yurtnetle o kadar uğraştık yollamak asırlar sürüyor.
Özür dilerim hocam dalgınlık işte.. Ben aslında sizin yaptığınızı görmedim bile. Diğer sorular ile aynı yolla kendim çözdüm bu mesajınızı görüp geriye dönüp dikkatli baktığımda siz cevabı zaten atmışsınız. Dalgınlık işte.. Özür dilerim ilginiz için çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme