Bildirim
integral
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tan3x i (tan2x+1-1).tanx halinde yaz oralardan gitmeye calis. su an integral hatirlamiyorum ama gecen yil 4tan3xin integralini bulmustuk bu sekilde karekok lysde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ya benim cozdugum 3 tan4xmis pardon. Ama dedigim sekilde de dene
Tan3xi ayirdin (tan2x-1+1).tanx diye
Tanx.(tan2x+1) - tanx olarak yazdin -tanx zaten lncosx olarak
Tanx.(Tan2x+1) zaten tanxin tureviymis ya la onu direkt tanxe u de u.du olacak u2/2 olarak cikar
Tan2x/2 + lncosx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 14 Aralık 2014; 1:00:49 >
dostum sorularına bakardım da beyin çorba oldu
,yarına kadar çözülmeyen kalırsa beni mentionlayıver ya da pm yolla bakarım o zaman.
_____________________________ -
O degil de gercekler tokat gibi yuzume carpildi lys matta efsane paslanmisim
sinküpx/cosküpx dx yapıp sin karelerden birini 1-cos^2 x yapacaksın yanında bi tane daha sinx kalmış olcak.
cosxe u diyip geriye normal integral alma işlemini yapacaksın.
lnlcosxl+sec^2x/2 gibi bi şey buldum tam bakamadım_____________________________ -
Eyvallah gençler kağıtdaki sorular üniversite de vi arkasin soruları ugrasmak isterseniz bakin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2015 -
-
-
Hocam cift ise - tek ise + mantigi nedir nasil akilda tutabiliriz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Akillilar daima kusku icindeyken,
Aptallar kustahca kendinden emindir.
Bertrand Russel. -
-
Daha aciklayici oldu tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Akillilar daima kusku icindeyken,
Aptallar kustahca kendinden emindir.
Bertrand Russel. -
-
_____________________________ 2015
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt