Şimdi Ara

Instinct de mort, L' (Ölümcül İçgüdü 1) 2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Suç / Biyografi
    Gösterim Tarihi : 27 Mart 2009
    Yönetmen : Jean-François Richet
    Senaryo : Abdel Raouf Dafri , Abdel Raouf Dafri , Jean-François Richet , Jacques Mesrine (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Robert Gantz
    Yapım : 2008, Fransa / Kanada / İtalya , 110 dk.

Vincent Cassel (Jacques Mesrine) , Cécile De France (Jeanne Schneider) , Gérard Depardieu (Guido) , Gilles Lellouche (Paul) , Roy Dupuis (Jean-Paul Mercier) , Elena Anaya (Sofia)

Instinct de mort, L'  (Ölümcül İçgüdü 1) 2009

Fransız gangsterlerin sonuncusu Jacques Mesrine , yaşadığı dönemde 1 numaralı halk düşmanı ilan edilmiştir. 1979 yılında Paris'te polisin yakın mesafeden yoğun ateşi altında kalarak ölmesiyle de hala süregelen bir efsaneye dönüşmüştür.

Jacques Mesrine’in cezaevinden son firarından kısa süre önce hapishanede kaleme aldığı otobiyografik çalışması L’Instinct de Mort – Death Instinct (Ölümcül İçgüdü)'den uyarlanan bu gerçek hikaye, hayatının iki ayrı dönemine atıfta bulunarak iki film olarak hazırlandı.

İlk filmde , kendini keşfeden bir adam olarak, yer altı dünyası ve şiddetle ilk tanışması, kadınlar, yaşadığı aşk ve Kanada'ya yaptığı uçak seyahatleri konu ediliyor.

Bir ikonun arkasındaki insanın ortaya konduğu film için, Vincent Cassel 20 kilo almıştır. Filmin yapım bütçesi 80 milyon dolara ulaşmış ve film 10 dalda Fransız Oscar’ı Cesar’a aday gösterilme başarısını elde etmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 17 Eylül 2009; 19:23:06 >

• 80 milyon mu bu fransızlar coştu
  • ne dvd, ne dvdscr, ne kamera görüntüsü... hiçbir şey yok

indirme listeme aldım bu filmi. dvd yada bluray rip çıkarsa haber verrim

http://www.imdb.com/title/tt1259014/releaseinfo

film 11 eylül 2008 de Kanada'da gösterime girmiş... Buraya 27 martta geliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 18 Mart 2009; 21:25:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

film 11 eylül 2008 de Kanada'da gösterime girmiş... Buraya 27 martta geliyormuş

• divx i çıkmış ben listeye ekledim
  • Film 7 ocak 2009 itibariyle dvdrip olarak bulunmaktadır. Vincent Cassel iyi bir sinema karakteri ama kendine uygun filmler seçemiyor. Crimson Rivers daki rolü kendisine çok uygundu
    quote:

Orjinalden alıntı: flym4n

divx i çıkmış ben listeye ekledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vincent Cassel bu film ile ödül aldı sanırım filmin dvdsi var ama altyasızı yok
    '
    Fransız Oscar'ları sahiplerini buldu.
    "Cesar" sinema ödülü bu yıl Martin Provost'un yönettiği "Seraphine" adlı filme verildi.

"Fransa'nın, Amerikan Sinema Bilimi ve Sanatları Akademisi'nin Oscar'ına denk" gösterilen Cesar ödülllerine Martin Provost'un yönettiği "Seraphine" adlı film damgasını vurdu.

Film, toplam 7 dalda ödül kazandı. Seraphine'i canlandıran Yolande Moreau, "en iyi kadın oyuncu" Cesarına layık bulundu. En iyi erkek oyuncu Cesarını bir gangsteri canlandıran Vincent Cassel aldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flym4n

divx i çıkmış ben listeye ekledim

http://divxplanet.com/sub/m/19770/Instinct-de-mort-L-.html

dp de altyazı yok... ben o yüzden dvd-rip falan araştırmadım...

başka yerde altyazı bulan var mı ?
  • altyazı dp'de çıktı bekleyenlere duyurulur.
  • arkadaşlar bu filmin 2. sinde adam bmw 528i alıyordu galeriden ve bir meydandaki kavşakta sürekli dönüyordu arabayla

işte o sırada çalan müziği bilen var mı

oha diyeceksiniz belki ama delirdim kaç gündür aramaktan
  • filmin ilki süperdi de 2.sini bulamadım hiç bi yerde
  • Güzel denk geldi bu film. Fransızca film arıyordum ben de.
  • bu filmin çok karanlık bir havası baba tarzında zaten 2 bölümden oluşan bir film ben izlerken baya adamdan korkmuşdum adamda korku namına hiçbirşey yok
  • müsait bir zamanda indir ... aman izleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.