Şimdi Ara

İnstant Fisherman Profesyonel Olta Takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Instant ile profesyonel turnuvalara bile katılabileceğiniz kadar nitelikli ve son derece dayanıklı bir balıkçılık sistemine sahip olmak çok kolay Artık siz de balık tutmak için her an hazır kamış, makara ve olta sistemi Instant Fisherman ile bu keyfi yaşayabileceksiniz.

Üstelik yeni başlayanlar ve çocuklar için yeterince basit ama aynı zamanda bir köpek balığı yakalayabilecek kadar da güçlü. Instant Fisherman her yere sığabilecek kadar portatif olduğu için gerçekten sizinle her yere gelebilecek.

Instant Fisherman de makara, kamış ve halkalar düz bir çizgi halindedir. Misina makaranın içine yerleştirilmiş olduğu için , düz bir şekilde dışarı çıkar. Böylece oltanın daha düzgün ve uzağa atılabilmesine imkan sağlar. Ayrıca ayarlanabilir devrimsel sürgü çubuğuyla son derece pratik ve taşınabilir özelliğe de sahip. İsteğinize göre ayarlanabilir özelliği tek bir kamışta üç ayrı kamış boyu yaratacak şekilde düzenlendi.

Şimdi siz de Instant Fisherman siparişinizi verin ve bir an önce yorulmadan hem de profesyonelce balık tutma keyfine varın

SADECE 49TL

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

• ne profesyoneli hocam, parayı sokakta bulanlar alabilir, alınabilecek en dandik olta budur herhalde, el misinası bile ondan iyidir. Günlük satış sitelerinde geçenlerde vardı 49 liraya olta takımı, çantası misinası kafa lambası kılı tüyü... ondan alın bin kere iyi...
  • sıcak fırsatkonusu mu pazarlama mı anlayamadım

anlayan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: simyaci

ne profesyoneli hocam, parayı sokakta bulanlar alabilir, alınabilecek en dandik olta budur herhalde, el misinası bile ondan iyidir. Günlük satış sitelerinde geçenlerde vardı 49 liraya olta takımı, çantası misinası kafa lambası kılı tüyü... ondan alın bin kere iyi...

Ben de tam bunu yazmak için konuya girdim. Bu reklam metnini yazan kişi hiç profesyonel olta görmemiş galiba.
  • Bu olta sazan bile tutmaz!!!
  • hamsi tutmak isteyen alabilir
  • Profesyonel turnuvada günün en büyük sazanı olarak bunu alanı sergilerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olta takımı tavsiye(ilk mesaj)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hamsi buna gelmez.

• en güzeli normal misina ve el mahareti ile balık tutmaktır.. tuttuğunuz balığı hissetin.. bu fisherman denizde resmen çuvallıyor.. gölde belki çiçek balığı tutarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matttrak -- 23 Haziran 2009; 23:11:40 >

• http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=BM%20SX4000
    isteyen olursa 65 liraya veririm 1-2 defa kullandım pırıl pırıl duruyor
  • fiyat konusunda yorum yapmıyorum. alan arkadaşlar trofe boyutlarda turnalar hatta onuda geçin orta boy çüpraları bile tutamazlar bununla. ancak canlı yem gümüş tutmak için alınabilir. bu makineyi test etmiş biri olarak tecrübeyle sabittir.
  • balıkmı kaldıki denizde oltaya para verelim ben 9-10 yaşlarındayken maltepe kartal sahilinde boyum kadar kofanalar çekerdik şimdi kaya balığı bile çıkmıyor.
  • * İzmir-Ödemiş/ Gölcük; kayınpeder anlatır hep biz de amatör balık avını sevenler derneği olarak karşısında ağzımız açık dinleriz, gençliğinde ufak kargılarla göl kenarından bir saatte koca ailenin yiyeceği sazanı tutarlarmış. Şimdi gece boyu bekle bazen tık yok. Kızıldereli sözü gibi "... son balık tutulduğunda beyaz adam paranın yenmeyeceğini anlayacak"
    quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

balıkmı kaldıki denizde oltaya para verelim ben 9-10 yaşlarındayken maltepe kartal sahilinde boyum kadar kofanalar çekerdik şimdi kaya balığı bile çıkmıyor.
  • BU oltadan bir şey olmaz izmarit falan çekersiniz bence..çok iyi hatırlıyorum eskiden star tv de çıkardı bunlar geceleri reklamda-2001-2002 senesinde..

adam gölde 20 kilo sazan çekiyordu ..kemal sunal bittimi komedi olarak bunları izlerdim :)..
  • bu kadar çok gerçeği bilen olunca ilanı açan kaçtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockStar
    basit ama aynı zamanda bir köpek balığı yakalayabilecek kadar da güçlü.

Of Of Offffffff
  • ** Akvaryumdaki "pangasus" köpekbalığıdır o...
    quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

quote:

Orjinalden alıntı: RockStar
    basit ama aynı zamanda bir köpek balığı yakalayabilecek kadar da güçlü.

Of Of Offffffff
  • bu aleti almayı düşünüyordum ama kafam bulandı. hamsi bile yakalanmaz denmiş. misinan sağlam olursa, iğnen uygun olursa niye balık yakalamıyasınızki ? kamış nihayetinde oltayı atmak için bir araçtır. gerisi ustalığına kalmıştır. haa dersenizki kamış sağlam değildir, kırılır. makina kötüdür, sarım yapmaz. eğer böyleyse ltf. cvp yazın. saygılar.@
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.