evet indirdim installousu hatta oyun bile indirdim içincen ama oyunu nereye atıo bilmiorum install kısmına bastım hersey sılındı telefondan ama neye yaradıgını halen anlamadım oyun yukluorum yukledıklerımı nereye atıo ve nasıl oynıcam yukledıklerımı sımdıden tesekkurler
ayarlarında auto install açıksa indirdiğini otomatik yükler. oto delete de açıksa download dosyasını yükledikten sonra siliyo. ayarlara bak. deleteyi kapat. ellede kurarsın üstüne tıklayıp install yaparak.
installous bugune kadarki iphone için en güzel programdır diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: I am loving my teacher
ayarlarında auto install açıksa indirdiğini otomatik yükler. oto delete de açıksa download dosyasını yükledikten sonra siliyo. ayarlara bak. deleteyi kapat. ellede kurarsın üstüne tıklayıp install yaparak.
installous bugune kadarki iphone için en güzel programdır diyebilirim
saol kardeşimde cok yavas iniyor versıonum 4.0 oldugundanmı
yavaş inmesi dosya sunucusundan yada bağlantıdan kaynaklı. genelde appscene.org a yüklenen dosyaları indir, diğer zshare falan onlara göre daha hızlı iner ordan
quote:
Orijinalden alıntı: I am loving my teacher
yavaş inmesi dosya sunucusundan yada bağlantıdan kaynaklı. genelde appscene.org a yüklenen dosyaları indir, diğer zshare falan onlara göre daha hızlı iner ordan
saol
İNSTALLOUS'u cydia'dan yuklemek istedim ama arama yaptım çıkmadı