Şimdi Ara

installer update sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 1.1.1 kullaniyorum installerdan oyunlari update ediyordum ama springboard kaynakli oldugunu dusundugum soyle bir uyari kaldi ekranda :

Do not use passwd to change the password on 1.1.3. it is currently broken and will make springboard crash continuously,

OK tusuna basilmiyor, valla bilemedim ne yapacagimi , ana menuye cikip installer a tekrar girdigimde bu ekran cikiyor uninstall de edemiyorum yani..

Varmi bir fikri olan yada boyle bir sorun yasayan?

Bu arada paylasimlar cok guzel evet ama gercekten cok karisik bi hal almis forum uzun suredir takip ediyorum iphone yazilarini ama su an aradigimi bulamicak duruma geldim :( Yapilabilecek birsey varsa hep beraber duzeltelim. Bende yeni topik actigim icin ozur dilerim fakat nereye yazmam gerekli karar veremedim, install program hatasi basligina mi , installer bozuldu basligina mi, 1.1.3 sorunlarina mi, update sorunlarina mi hangisine yada hangilerine bilemedim yani oyle iste :(

installer update sorun

• Bu mesaj pek onemli degil sizin icin. Unix kullanicilarina bir uyari veriyor. BSD systemdeki passwd komutunun 1.1.3 te saglikli calismadigini soyluyor. Siz bunu kullanmayacaginiz icin onemi yok.
  • evet uyari veriyor bende farkindayim fakat sıkıntım installer i acinca ekranda bu kaliyor ben hic bir sekilde installerdan ne install ne uninstall hic bi sey halt edemiyorum kisacasi.. kaldi boyle :) :(
  • O durumda 1.1.3 e yukselmenizde sorun olmus demekki.
    Sizin yerinizde olsam islemi tekrardan yapardim.
  • hmmm anlasamadik, ben yukseltme yapmadim zaten, 1.1.1 kullaniyorum sadece installerda update uyarilari cikiyor ya onlara update dedim muhtemelen bir iki program birbiriyle cakisti o yuzden boyle oluyor fakat duzeltebilcegim bir sey gelmiyor aklima boylece kaliyor installer.. ana menuye cikiyorum tekrar installer a giriyorum resimdeki ekran cikiyor OK e falanda basilmiyor.. hic birsey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lmnbd -- 29 Ocak 2008; 1:13:35 >
  • Telefona SSH ile baglanmayi biliyorsaniz, BSD Subsystemi silin, uyaridan kurtulursunuz.
  • Tamam onu da arastirip ogrenelim bakalim neymis SSH ,

Tesekkur ederim yorumlarin icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TekTık Root & ADB Driver İşlemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda artik arama butonundan hic birsey bulamiyorum :( SSH hakkinda bilgiyede ulasamadim tek tek konulari taramalimiyim yani :(
  • Soyle izah edeyim,
    Eger Windows da calisiyorsaniz telefona bir program ile baglanacaksiniz. (Ornek:iphonebrowser)
    Mac ta calisiyorsaniz terminal programindan ssh -l root "x.x.x.x" (sizin iphone IP si)
    baglanip,
    Sonrasinda BSD ile ilgili tum dosyalari sileceksiniz.
  • ozur dilerim uzatiyorum ama pc den telefona baglanan bir program yukledim (iphonebrowser) fakat bsd ile ilgili hicbirsey bulamiyorum, nerde oldugu hakkinda bi fikriniz varmi
  • Peki soyle yapalim isterseniz.
    Once kolay yolu secelim.
    Ben bsd nin calisan versionunu BURAYA yukledim.
    Siz bunu PC nize indirip zip dosyasini acin. Ve icinden cikani oldugu gibi iphone'nun
    / bolumune yukleyin. (iphonebrowser ile).
    Sonra telefonu kapatip acin. Bakalim sorun devam edecek mi?
    Eger devam ederse silmeniz gereken tum dosyalar size verdigim dosyalardir.
    Hadi bakalim kolay gelsin.
  • Tamam soyle hallettim :
    iphonebrowser ile private/var/root/Library/Installer klasorunu oldugu gibi sildim, BSD.exe nin ziplendigi yer burasiymis (How to UNINSTALL & REINSTALL BSD Subsystem, OpenSSH & Summerboard Delete the file LocalPackages.plist in private/var/root/Library/Installer/ using Iphonebrowser. This will remove them from installer allowing you to reinstall them ) sonra kapatip actim, halloldu..
    Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin..
    iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.