Şimdi Ara

İnstagramda takipçi nasıl kasıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, instagramda belli bir kitleye ulaşıp içerik üretmek istiyorum. Sayfaların çoğu 0 dan başlamıyor 50k,100k gibi kitleler ile başlıyorlar gerçekten 0 dan başlayıp 100 k olan sayısı oldukça az.
    Takipçi nasıl kasabilirim? Eskiden siteler vardı ve 20k'yı görmüştüm ancak şimdi o sitelerde kredi çok az ve kullanıcı kalmadı diyip göndermiyor takipçiyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takipçi satın almak için paneller var 1000 tane 5tl gibi mesela kimisi o şekilde basıyor
  • Kızsan götünü başını açarak günde 2 k takipçi kasabilirsin.
    Ama erkeksen işin zor
  • hocam 0dan başlarsan sürünürsün... gidip büyük sayfalara yorum atarsın anca aylar alır o da.

sayfayı aç kaliteli içeriklerin olmalı ve doğru etiketlerle paylaşmalısın. tavsiyem 5k takipçi satın al ve karşılıklı reklam işlerine gir. daha sonra da Instagram reklamlarını satın al ve başka kullanıcılarda hikaye aralarında falan çıkabil. anca böyle tutunabilirsin.
  • Instada buyuk sayfalarin altinda sirf takipci kasmak için sayfa sahibini yalayan yorumlar yaziyorlar ya midem bulaniyor sadece bana mi oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 27 Mart 2020; 16:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.