Şimdi Ara

İnstagramda nick değiştiren birini nasıl bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
51.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba instagramda takip etmediğim ve nickini değiştiren hesabı nasıl bulabilirim?

Instagram'da Kullanıcı Adını Değiştiren Birini Nasıl Bulursun?

Instagram'da kullanıcı adları benzersizdir ve bir kez değiştirildiklerinde geri alınamazlar. Bu durum, eski kullanıcı adlarından yenilerini bulmayı zorlaştırabilir. Ancak, birkaç yöntem deneyerek kullanıcı adı değiştirilmiş bir hesabı bulabilirsin:

• Eski Kullanıcı Adından Yenisini Bulma: Instagram, kullanıcıların eski kullanıcı adlarını arama sonuçlarında göstermez. Bu nedenle, eski kullanıcı adını bilen biriysen, bir arkadaşından veya tanıdığından yardım isteyebilirsin.

• Eski Kullanıcı Adıyla Hesap Bulma: Instagram'ın arama çubuğuna eski kullanıcı adını yazarak değişen hesapları bulabilirsin. Bu yöntem her zaman işe yaramayabilir, ancak denemeye değer.

• İsim Değişikliklerini Takip Etme: Instagram, kullanıcıların kullanıcı adlarını değiştirmelerini takip etmez. Bu nedenle, kullanıcı adını değiştiren birini bulmanın en iyi yolu, düzenli olarak profilini kontrol etmektir.

• Ortak Arkadaşlar Ara: Instagram'da kullanıcı adını değiştiren kişiyle ortak arkadaşlarınız varsa, yeni kullanıcı adını onlardan öğrenebilirsin.

• Araçlar Kullanma: Instagram kullanıcı adlarını bulmak için tasarlanmış üçüncü taraf araçlar var. Ancak, bazı araçlar güvenilir olmayabilir veya Instagram politikalarına aykırı olabilir.

Not: Kullanıcı adı değiştiren birini bulmak için yasa dışı veya etik olmayan yöntemler kullanma. Instagram'ın hizmet şartlarını ihlal etmek, hesabının askıya alınmasına veya kapatılmasına yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimlerin o kişiyi takip ettiğini biliyorsan oradan yola çıkabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometry

Kimlerin o kişiyi takip ettiğini biliyorsan oradan yola çıkabilirsin

Başka yöntemi varmı?

kolay gelsin
  • Eski kullanıcı adını arama kısmına çıkıyor.

J - E - S - S - I - E
    J - J
    HAYRANI
    R9 280 Dual-X | FX6350 3.9GHz | Corsair 1600MHz 2x4gb | ASUS M5A97 LE R2.0 | ASUS 23.6" VN247H | G300/G103 M-K
  • quote:

eskiden beğendiği bir fotoğraf varsa onun altında çıkıyor. Aradığımız şahsı takip eden hesaplardan bulabiliyorum. Ben bunları kullanıyorum hocam bol şans

Peki beni engellediyse nasıl görürüm hesabı?İnstagramda çıkış yapıp pcden adres çubuğunahttps://instagram.com/..../ (.. kısma bildiğim nicki yazıyorum)hesap nicki değişmiş olsa bile hesap sayfası çıkması gereklimi.Çünkü bu şekilde yapınca kozuk bağlantı kaldırılmış olabilir vs. diyor yani hesap dondurulmuşmu oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkke

quote:

eskiden beğendiği bir fotoğraf varsa onun altında çıkıyor. Aradığımız şahsı takip eden hesaplardan bulabiliyorum. Ben bunları kullanıyorum hocam bol şans

Peki beni engellediyse nasıl görürüm hesabı?İnstagramda çıkış yapıp pcden adres çubuğunahttps://instagram.com/..../ (.. kısma bildiğim nicki yazıyorum)hesap nicki değişmiş olsa bile hesap sayfası çıkması gereklimi.Çünkü bu şekilde yapınca kozuk bağlantı kaldırılmış olabilir vs. diyor yani hesap dondurulmuşmu oluyor?

Engellediyse başka hesaptan arama kısmına yazmayı dene. Kullanıcı adı değiştirildiği için adres çubuğuna yazarak bulamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katrixan

quote:

Orijinalden alıntı: berkke

quote:

Engellediyse başka hesaptan arama kısmına yazmayı dene. Kullanıcı adı değiştirildiği için adres çubuğuna yazarak bulamazsın.

pm attım size hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.