Şimdi Ara

İnstagram vs. kullanmıyorum. Çok mu şey kaçırıyorum? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
11.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WP Maokai

quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane

quote:

quote:

bir şey kaçırdığını düşünmüyorsan açma.

Sen kullanıyor musun?

güldüm.

3 senedir arkadaşım yok, facebook instagram vs hiçbiri yok. hayatımda 1 kere kendi fotoğrafımı çektim sadece, çektikten hemen sonra sildim. ama halimden memnunum. eksikliklerini neredeyse hissetmiyorum.

ekleme: whatsupp falan da yok. hatta telefonuma whatsapp yüklenemiyor zaten. tuşlu, eski ama güzel bir telefon.

Ya hayat aslında çok daha keyifli ise ve biz çok fazla şey kaçırıyorsak? Sadece bu konu için demiyorum. Her şeyde bu tür kaygılar içerisindeyim çünkü yaşamaktan pek keyif almıyorum. Bir şeyler ters gidiyor ama ne bilmiyorum. Şimdi senin halini okuyunca bana benzediğini gördüm. Benim de 3 yıldır arkadaşım yok ve buna üzülüyorum. Ama senin psikolojin sağlam gibi duruyor.

Klişe ama gerçekten instagramda insanlar ve insan olmayanlar yapabildiklerinin en iyisini paylaşıyor. Bir arkadaş buluşmasına gidersin bir senedir birbirinizi görmediğiniz halde hemen fotoğraf çekinilip instagrama atılır. Herkesin yüzünde kocaman gülümsemeler. Sonra bir başlarsınız konuşmaya herkes dertlerin içine gömülmüş gitmiş. Herkesin sıkıntıları var.

Ben fotoğraf paylaşmayı anlamsız buluyorum, neden bir insan benim tatildeki halimi görmeli? Rasyonel düşünen herkes buna hak verecektir ama herkes etkisine kapılmış durumda. Kullanmayanlar anormal görülüyor. Eğer instagram kullanmamak anormallikse ben anormalim kabul ediyorum. Twitter da kullanmıyorum. Facebook var o da okul grubu var diye.

Hayatı kaçırma hissi var sende de muhtemelen. Sanki herkes hayatını yaşıyor sen hiçbir şey yapmıyorsun gibi.

Tam olarak öyle hissediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumdayız bir ara wpı bile silecektim okul grubu olmasa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şey kaçırıyorsun tabiki.
    Her sabah kalkınca takipçi kaybı var mı diye bakarım, yeni fotoğraflara bakılır, gece millet neleri beğenmiş ne yapmış diye bakarım.
    Her akşam yatmadan önce milletin storylerini izlerim. Bazılarının dötü kalkmasın diye izlemem.
    Yatmadan hemen önce ise takipçilerimin takibi bırakmaması, ve yeni takipçiler kazanmam için Allah a dua ederim.
    Her gün en az 2 fotoğraf beğenilir ki aktif olduğumuz anlaşılsın, takipçiler takipten çıkmasın.

Ben bütün bunları yapabiliyorken sen bilerek yapmıyorsun ve çok şey mi kaybediyorum diyorsun... Tabiki çok şey kaybediyorsun!
  • Sadece wp var. Baska bisey kullanmiyorum. Bikackere actim instagram ama 2 gun sonra kapattim hep. Banane insanlarin ne yaptigindan benim naptigim da kimseyi ilgilendirmez. Bosa zaman kaybi baska bisey degil.

• Instagram kadar gereksiz, boş, saçma bir uygulama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Ekim 2017; 21:22:54 >
  • Benimde yok milletin egosunun sisirmeye gerek yok

• kullanmayan adamdir kizsa baştacıdır

• quote:

quote:

quote:

Sen kullanıyor musun?

güldüm.

3 senedir arkadaşım yok, facebook instagram vs hiçbiri yok. hayatımda 1 kere kendi fotoğrafımı çektim sadece, çektikten hemen sonra sildim. ama halimden memnunum. eksikliklerini neredeyse hissetmiyorum.

ekleme: whatsupp falan da yok. hatta telefonuma whatsapp yüklenemiyor zaten. tuşlu, eski ama güzel bir telefon.

Hocam 3 yıldır arkadaşım yok ne demek ya

3 yıl öncekilere ne oldu, bu kadar yalnızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de instagram, twitter, snapchat, foursquare vs yok

Sadece Facebook var. Ona da ara sira giriyorum

• Bak dostum hicbirsey kacirmiyorsun bence cok iyi yapiyorsun cunku instagram kadar ego kasilan insanlarin birbirlerini insan yerine koymayip maddi yonden dis gorunusunden yargiladigi bir copluktur instagram benim gozumde. Ulan arkadas senin yediginden ictiginden giydiginden ne yaptigindan banane ? O yuzden dostum sana sosyal medyasiz bir hayat diliyorum. Peace out bro kendine iyi bak :)

• Beğendiğiniz hesapları üye olmadan da takip edebilirsiiz.
  • quote:

quote:

quote:

Sen kullanıyor musun?

güldüm.

Arkadaşın olmaması ile nasıl başa çıkıyorsun? Bu durumun normal olmadığının farkında mısın?

• Arkadaş çevrem geniş olmadigi için pek gereksinim duymuyorum. Whatsapp iletişim icin gayet yeterli oluyor. Gündemi de dhden ve sözlüklerden takip edebiliyorum.

• Bu muhabbette sıktı artık
  • bende hemen hemen bütün platformlar var , instagram,twitter hiç girmiyorum. facebook nadiren kullanıyorum. bence birşey kaybetmiyorsun. millet instagramdan falan takılıyor gün boyu ben dh de . dh daha çok hoşuma gidiyor benim
  • İlk çıktıkları günden itibaren, facebook, twitter,instagram ve diğrerleri hiç sosyal medya ile işim olmadı.

İnsanların birbirine hava atması için görgüsüzlüklerini ifşa ettiği başka işe yaramayan şeyler.

aa bak ben buraya gittim, bak ben bunu aldım, ben şununla falanca yerdeydim demenin mecrası olmuş sosyal ağ.

Haber almak yada haberleşmek için de kullananları anlamıyorum. Mesela kimisi diyor ki gündemi takip ediyorum? nereden? sosyal ağdan. Sosyal ağda paylaşılan bilgi çığ gibi büyüyor ama tıpkı anaokulunda kulaktan kulağa oynarken ki gibi. Birisi bir şey söylüyor, diğeri etiketlerken bir yorum, diğeri başka bir şey derken örneğin basit bir trafik kazasına şahit olan birisinin yaptığı paylaşım bir anda bir bakıyorsun sanki trafik terörü yaşanmış 30 ölü var.

Bence hiç bir şey kaybetmiyorsun hatta değerli vaktini bunlarla öldürmeyerek çok iyi yapıyorsun.

Bence facebook'u da kapat.

• quote:

quote:

quote:

Sen kullanıyor musun?

güldüm.

Arkadaşı olmamayı normal gösteren ve kendini marjinal sanan asosyal dhliler çok komik bi de 32 tane artı gelmiş

Madem asosyalsiniz arkadaşınız yok, arkadaşı olan sosyal insanların hepsini dolandırıcı,ikiyüzlü sınıfına koymayın

• Kız arkadaşımdan ayrıldığımdan beri aktif olarak instagram kullanıyorum. Yaklaşık 1.5 yıl olmuştur. Üniversiteden mezun olduğum ve fabrika ortamında çalıştığım için haliyle çok kız çevre yapma imkanım yoktu.

O yüzden mecburen kullanmak zorundayım. Yaşadığın şehir önemli bir faktör. Ben Eskişehir'de yaşadığım için sosyal medyadan onlarca insanla tanışabiliyorsun.

Sadece ve instagram,swarm ve tinder gibi uygulamalar ile bu zaman diliminde 20 civarı kızla görüşmüşümdür. Tabi bu hanımefendilerin bazılarıyla dışarıda bir kahve içmenin ötesine geçtik. Kimiyle 2 ay boyunca görüştüm kimiyle görüşmem 2 gün sonra bitti.

Ama düzenli bir ilişki arayışında olmadım hiç, çünkü hep saçma sapan tipler çıktı karşıma. Bu platformların dezavantajı da budur zaten.

Evleneceğim insanla sosyal medyadan tanışmak istemezdim şahsen ama büyük de konuşmamak lazım hayatta.

Sonuç olarak sosyal bir çevre yapma şansın yoksa, sosyal medya bulunmaz nimet. Sen niye etinden sütünden yemeyesin? Temel şart adapte olmak, yoksa sadece insanlara bakar iç çekersin.

• Her hangi bir şey kaybetmezsin.

Ben Facebook, Reddit (/r/TallGoneWild) WhatsApp (iş İçin) kullanıyorum. Facebook ta oyun grupları, yardımlaşma grupları için kullanıyorum, bir de ara sıra arkadaşlarla konuşuyorum. Twitter yok, instagram yok. WhatsApp iş için lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.