Şimdi Ara

İnstagram üzerinden satış yapan hesaptan dolandırıldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi ben bayramdan önce bir instagram hesabından (https://www.instagram.com/turanayakkabiii/) ayakkabı siparişi verdim. Bugün elime ulaştı işte olduğum için evdekiler aldı benim yerime. Ben olsaydım zaten önce kargoyu açar bakardım. Neyse, kutudan istediğim değil de çok başka bir ayakkabı gönderdiler. Bende bu durumu bilgilendirmek için mesaj atıp yanlış ayakkabı gönderdiniz iade edip fotoğrafını attığım ayakkabıyı gönderir misiniz dedim. 1 dakika sonra mesaj görüldü ve bir baktım ki instagramdan engellemişler. Başka hesaptan profiline girip WhatsApp hattı üzerinden mesaj attım oradan da engellediler. Aslında instagram üzerinden birkaç yerden alışveriş yaptığım oldu ve sıkıntı yaşamadım hiç ilk defa böyle bir durum yaşıyorum. Şimdi ben haklarımı nasıl arayabilirim?
    Tüketici hakları mahkemesi varmış ona başvursam nasıl ve ne kadar bir sürede sonuçlanır acaba?
    Ürünün faturası da yok bu arada. Ama kargo poşeti üzerinde gönderenin adı adresi ve telefon numarası var. Bunları ve yazışmalari göstersem yeterli delil olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Verdiğim 90 tl para. Parasında değilim diyemeyeceğim çünkü öğrenci adamim paraya ihtiyacım var ve zaten çakma olduğunu bildiğim halde ucuz olduğu için burayı tercih ettim. Ayriyeten insanı böyle kandırıp da bu duruma düşürmesi daha da kötü bir şey. Ama gel gör ki sonuç sıfır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanumthe -- 18 Haziran 2018; 19:50:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlık olsun. Bi daha bu instagram şerefsizlerinden alışveriş yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.