Şimdi Ara

İnstagram ip vermiyor diyorlar bana yaptıkları yanına mı kalacak?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
8.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Json app in dosyasıdır. Bildiğim kadarıyla dataları saklıyordu önceden Android app yapmıştım, öyle hatırlıyorum. Durum gerçek ise önce Twitter den sesinizi duyurun. Sonrası gelecektir. Maalesef ülkemizde bu tür konuların üzerinde, hukuk konusunda çok durulmuyor. Elinizdeki dosyaları da kaybetmeyin. Bulut a felan kaydedin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyergirll

Ben de tam tersi tüm hukuk forumlarında hatta burada açılmış konularda instagramın ip vermediğini okudum güya özel hayatın gizliliğini ihlal etmek istemiyormuş instagram falan. Elimde zaten ekran görüntüleri hatta ekran videoları da var ama shop yaptı diye inkar edecek işte
    Sen çocuğun dediğine bakma.
    Davayı sürdür.
    Eğer cinsel ilişkiye 18 yaşından küçükken girdiysen çocuğa taciz davasıda açabilirsin diye biliyorum.
    İsteyerek ilişkiye girmiş olsan bile.
    Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Kullanici sahte olmasa bile Instagram uzerinden hicbir sekilde bir seyler cikmiyor. Bununla ilgili benzer sikinti yasayan bir arkadasim vardi ve mahkeme Instagram bilgi paylasmiyor diyerek davayi dusurduler ki dogru da bu. Bilgi paylasmiyorlar. 5 yil olayi filan da yok... Hatta degil ekran goruntulerini direkt hesabi karsi taraf acip mahkemeye verse kanit olarak yine de isler tam yurumesi gerektigi gibi yurumuyor.

%99 lehine islemeyecek gibi bu surec. Simdiden kolay gelsin.
    Benzer şeyleri okuduğum için şaşırmadım ama yine de canım sıkılmadı değil :( ben yine de vazgeçmeyeceğim bakarsın belki şansım yaver gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Sen çocuğun dediğine bakma.
    Davayı sürdür.
    Eğer cinsel ilişkiye 18 yaşından küçükken girdiysen çocuğa taciz davasıda açabilirsin diye biliyorum.
    İsteyerek ilişkiye girmiş olsan bile.
    Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim öyle yapıcam yaşım 18 den büyüktü o dediğin olmaz ama bu davadan inşallah sonuç çıkacak

• senin seks videonu çekip neden şantaj yapıyor onu anlamadım? neden böyle bişey yapsın ki

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

senin seks videonu çekip neden şantaj yapıyor onu anlamadım? neden böyle bişey yapsın ki
    O mesele biraz karışık belki içinizden beni haksız bulanlar çıkar intikam sebebiyle yaptığım için ama ne sebeple olursa olsun bu suç işlediği gerçeğini değiştirmiyor

• Varya bir an nicki okudum ve ssye baktim oha hem girl hem avukat hem internetden anliyor diyerek hafif takdirimi kazanmistin. Cunku bu json dosyasindaki yaziyi masaustunden kaynak koddan ogrendigini dusunmustum. (Biliyorsunuz webden girisilerde dm acilmiyor) Bir an tanismak isteyecektim. Sonra yazigi okuyunca verileri indir dediginde ortaya cikan dosyaymis. Saygimi kaybettin. Gerci user id gizlemissin aferin ama avukat olarak bu soruyu sorman takdirimi kaybettirdi.

• çıkmaz birşey keşke başka delil olsaydı o zaman şantajdan yerdi cezayı. korkup kaçmış şimdi ses kaydı olaydı iyidi. Bu görüntüleri yolla istersen daha da korksun.

Ayrıca uyurken var felan diyor harbi seks görüntüsümü var mı yoksa sadece bu mu ona göre? zira uyumanın görüntüsü şantajdan sayılır mı ondan da emin değilim aslında en fazla izinsiz görüntü?
  • Başkalarının konuşmalarını onlardan habersiz çekip mahkemeye sunarsanız mahkeme sizi suçlu bulur haberiniz ola daha önce yaşadığım bir olay...
  • Instagram ip vermiyor fakat iyi bir.bilisim avukatı ile çalışırsanız istinabe yoluyla ABD den ipler istenebilir

Ve ayrıca kim olduğunu biliyorsanız tabi savcı ve hakimin insiyatifinde bilgisayar ve cep telefonlarına el koydurabilirsiniz.

• Arkadaşlar bayadır yoğundum bakamadım cevaplara kusura bakmayın.
    @11 52 7 henüz hukuk öğrencisiyim mezun olmadım bu nicki de çook önceden almıştım pişmanım şimdi :d

Gelişmeleri aktarayım sizlere, savcılığa şikayetimi zaten yapmıştım geçen dosyanın durumu ne diye sorduğumda henüz telefon numarasının ona ait olup olmadığını tespit etmeye çalışıyorlarmış. Numarası çok alakasız bir adama ait çıkmış adamın ifadesini almışlar tanımıyorum bahsedilen kişiyi demiş. Sanırım korkusundan devretti numarayı nasıl yaptı bilmiyorum ama, çünkü biz birlikteyken bu numarayı kullanıyordu.

Bu arada kendisi şikayetçi olacağımı öğrendiğinde mullvad vpn kullanıyorum asla kanıtlayamazsın gibi laflar etmişti. Az önce araştırdım gerçekten de mullvad mahkeme kararıyla dahi ip vermiyormuş aşırı canım sıkıldı :( gerçi şahsi İnstagram hesabından da görüntülerin varlığını doğrulamıştı ama onu da korkusundan kapattı. Bende ekran görüntüsü videosu herşeyi var ama shop diyerek inkar edeceğini söyledi biliyorsunuz.

Şimdi ben bu kişiye karşı hiçbir şey yapamaycak mıyım? Sevgilisi olacak o.... sevgilisinin yediği tüm haltları bilmesine rağmen beni suçluyor sen de bu kadar takıntılı olmasaydın diyerek. Ve hala birlikteler canım cicim yazıyorlar sosyal mesya hesaplarına inatla. Gerçekten çok kanıma dokunuyor. En son karartıcam gözümü adam tutucam bacağını sakatlasın zaten alt ligte futbolcu hayatı kayar. Ama tam olarak nerede oturduğunu nerelerde takıldığını bilmiyorum (malum instagram kullanmıyo önceden kullandığında da gizliydi bişeyini göremiyordum) adam gitse kulüpten bulsa bu sefer kulüp araştırır bir şekilde benim yaptırdığım ortaya çıkar. İşin içinden asla çıkamıyorum kafayı yiyecek gibiyim psikopat diyeceksiniz şimdi ama bugün silah bulup ilk önce onu sonra kendimi öldürmeyi bile düşündüm. Nolur yardım edin bana ben böyle mutsuzken kötü insanların mutlu olmasını yediremiyorum kendime :(

• quote:

Arkadaşlar bayadır yoğundum bakamadım cevaplara kusura bakmayın.
    @11 52 7 henüz hukuk öğrencisiyim mezun olmadım bu nicki de çook önceden almıştım pişmanım şimdi :d

Gelişmeleri aktarayım sizlere, savcılığa şikayetimi zaten yapmıştım geçen dosyanın durumu ne diye sorduğumda henüz telefon numarasının ona ait olup olmadığını tespit etmeye çalışıyorlarmış. Numarası çok alakasız bir adama ait çıkmış adamın ifadesini almışlar tanımıyorum bahsedilen kişiyi demiş. Sanırım korkusundan devretti numarayı nasıl yaptı bilmiyorum ama, çünkü biz birlikteyken bu numarayı kullanıyordu.

Bu arada kendisi şikayetçi olacağımı öğrendiğinde mullvad vpn kullanıyorum asla kanıtlayamazsın gibi laflar etmişti. Az önce araştırdım gerçekten de mullvad mahkeme kararıyla dahi ip vermiyormuş aşırı canım sıkıldı :( gerçi şahsi İnstagram hesabından da görüntülerin varlığını doğrulamıştı ama onu da korkusundan kapattı. Bende ekran görüntüsü videosu herşeyi var ama shop diyerek inkar edeceğini söyledi biliyorsunuz.

Şimdi ben bu kişiye karşı hiçbir şey yapamaycak mıyım? Sevgilisi olacak o.... sevgilisinin yediği tüm haltları bilmesine rağmen beni suçluyor sen de bu kadar takıntılı olmasaydın diyerek. Ve hala birlikteler canım cicim yazıyorlar sosyal mesya hesaplarına inatla. Gerçekten çok kanıma dokunuyor. En son karartıcam gözümü adam tutucam bacağını sakatlasın zaten alt ligte futbolcu hayatı kayar. Ama tam olarak nerede oturduğunu nerelerde takıldığını bilmiyorum (malum instagram kullanmıyo önceden kullandığında da gizliydi bişeyini göremiyordum) adam gitse kulüpten bulsa bu sefer kulüp araştırır bir şekilde benim yaptırdığım ortaya çıkar. İşin içinden asla çıkamıyorum kafayı yiyecek gibiyim psikopat diyeceksiniz şimdi ama bugün silah bulup ilk önce onu sonra kendimi öldürmeyi bile düşündüm. Nolur yardım edin bana ben böyle mutsuzken kötü insanların mutlu olmasını yediremiyorum kendime :(
    Valla şantaj çok ciddi bi suç, hele ki böyle bir şantaj. Paçayı bu kadar kolay kurtaramaması lazım. Mutlaka profesyonellere danış. İlla ki vardır yapılabilecek bir şeyler.

• quote:

O mesele biraz karışık belki içinizden beni haksız bulanlar çıkar intikam sebebiyle yaptığım için ama ne sebeple olursa olsun bu suç işlediği gerçeğini değiştirmiyor

Alıntıları Göster
    Ne yaptın?

• Hukuk öğrencisisin bizden daha iyi bilmen lazım git bi' avukata danış bu kadar kolay kurtulamaz bence.

Ayrıca böyle itlerle şerefsizlerle sevgili olup altlarına yatıyorsunuz sonra gizli gizli videolarınız fotoğraflarınız alınıyor uğraşıyorsunuz zaten o görüntüler internete yüklenmiştir bile sadece ailene gitmemiştir bence. Hadi sevgili olursun da böyle gidip evlenmeden yatarsan uğraşırsın işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Valla şantaj çok ciddi bi suç, hele ki böyle bir şantaj. Paçayı bu kadar kolay kurtaramaması lazım. Mutlaka profesyonellere danış. İlla ki vardır yapılabilecek bir şeyler.

Alıntıları Göster
    Zaten avukatım var şuan ama tanıdık avukat yani benden ücret almadığı için çok ilgilenmiyor o da, zaten bilişim alanında uzman da değil. Gönül ister ki param olsun en iyi avukatı tutayım ama 5 kuruş param yok ne yazık ki. Bu kadarına bile şükrediyorum çünkü ailemle yaşıyorum eve tebligat gitmeyecek en azından tanıdık avukat sayesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Hukuk öğrencisisin bizden daha iyi bilmen lazım git bi' avukata danış bu kadar kolay kurtulamaz bence.

Ayrıca böyle itlerle şerefsizlerle sevgili olup altlarına yatıyorsunuz sonra gizli gizli videolarınız fotoğraflarınız alınıyor uğraşıyorsunuz zaten o görüntüler internete yüklenmiştir bile sadece ailene gitmemiştir bence. Hadi sevgili olursun da böyle gidip evlenmeden yatarsan uğraşırsın işte.
    Avukatım var zaten danıştım ama benden ücret almayan tanıdık avukat, bilişim şantaj vs bu konularda uzman da değil. Kaç kez sordum bu endişelerimi anlattım bekleyip görücez sen canını sıkma diyor sadece. Evlenmeden ilişki yaşanmaması olayına katılmıyorum sadece bu kadar az tanıdığım biri olmasaydı keşke, artık çok daha temkinliyim zaten

• lawyergirll L kullanıcısına yanıt
    Ne yaptığını söylemediğin için çok şeytani bir şeyler yaptığını düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 14 Kasım 2019; 13:9:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.