Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşılan bu uygulama yüzünden çok kan çıkacak.
  • Birilerine inat java versiyonu da çıksın istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

Orijinalden alıntı: Theori

200 liralık android telefon sahipleri de indirdi mi tamamdır.

Sorun burda 200 TL lik Android telefonlarda değil, sizin gibi zihniyetlerde. Sen o 2.000 TL lik cihazı satın alınca, sınıf atladığını mı düşünüyorsun? Ya da o adamdan daha üstün olduğunu? Bu yaptığın resmen aşağılamak.

Hayır sorun burda 200tllik veya 2000 liralık telefon değil. Benim elimdeki telefon 16 yaşımda verdiğim ders paralarıyla aldığım bir telefon.

Benim söylemek istediğim instagram seviyesi yüksek bir şeydi. Herkes bilmeden önceki facebook veya şuan küfürden geçilmeyen twitter gibi bu da Türklerin eline geçince cıvkı çıkıcak. İnstagram tarafından editlenmiş ağır resimler facebook duvarlarımızı süslemeye başlar yakında.

Bu arada kabul ediyorum o mesajım gerçekten aşağılar gibi olmuş ama söylemek istediğim bu benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theori -- 3 Nisan 2012; 20:58:21 >

• ‘Tilt-Shift’ özelliğini göremedim. Bu haliyle fazla iş görmez sanki.Daha fazla efekt ve araç lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul

Instagram'i daha indirmedim ama zaten bizim pixlr-o-matic diye bir programımız var ve çok başarılı bunun ondan farkı var mı _?

edit: bir dakika bu çok farklı bir şey farklı bir sosyal ağ gibi çözemedim daha

Pixlr-o-matic instagramla resim editleme açısından aynı şey sanırım ama instagram'da resimlerini sosyal sitelerde paylaşma, üyeliğinde bunları sergileme gibi özellikler var.

Pixlr-o-matic fazla kullanmadım pek bilmiyorum açıkçası onda da var mı
  • "Galaxy ACE i" kullanıyorum. Fotoğrafı kare şekilde seçtikten sonra, efekt ekranı geliyor. ama benim fotoğraf oraya gelmiyor.
    siyah duruyor orta taraf. acaba neden?
  • Az önce indirdim.Biraz göz gezdirdim.Çok güzel fotoğraflar var önerilen kişilerde.
  • Program da program olsa :D alt tarafı 2 tane salak efekt
  • Çok met ettikleri için indiriyim dedim.Sorun benden mi kaynaklanıyor bilemicem ama fazla beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Seviye düştü demek.

seviye düşmedi hocam. seviye zaten düşüktü. hazır efekt programının seviyesi her zaman düşüktür. eğer adobe, montajdan bir gram anlamayan "gösteriş sahibi" iPhone sahiplerine, fotoğrafa hazır efekt verip paylaşma imkanı sunarsa "seviye düştü demek" yorumunu kullanın. burada biraz yanlış olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeamAnimus

quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Seviye düştü demek.

seviye düşmedi hocam. seviye zaten düşüktü. hazır efekt programının seviyesi her zaman düşüktür. eğer adobe, montajdan bir gram anlamayan "gösteriş sahibi" iPhone sahiplerine, fotoğrafa hazır efekt verip paylaşma imkanı sunarsa "seviye düştü demek" yorumunu kullanın. burada biraz yanlış olmuş.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theformul

Instagram'i daha indirmedim ama zaten bizim pixlr-o-matic diye bir programımız var ve çok başarılı bunun ondan farkı var mı _?

edit: bir dakika bu çok farklı bir şey farklı bir sosyal ağ gibi çözemedim daha

Pixlr-o-matic instagramla resim editleme açısından aynı şey sanırım ama instagram'da resimlerini sosyal sitelerde paylaşma, üyeliğinde bunları sergileme gibi özellikler var.

Pixlr-o-matic fazla kullanmadım pek bilmiyorum açıkçası onda da var mı

Pixlr cok daha fazla efekt sunuyor. Facebookta paylasma gibi ozellikleri de var
    Sadece programin kendisine ait bir agi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Androidciler gözünüz aydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Android'i dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhone'u kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor.

Garipsiniz arkadaşlar.

varol başgan varol helal olsun konuş be konuşş

/>
  • artık android kullanan ergenler de banyo aynasından eğik boyunlu fotoğrafını çekip sephia efekti vererek feyste paylaşabilecek.
  • ios çular kızmakta haklı nede olsa para verip alıyorlar programları ....

bizde bedava ya çekemiyorlar ....
  • Android telefona özgü olan ve sadece android kullanıcılarının erişebildiği bir sosyal ağın bulunduğu bir uygulamanın java telefonlarda kullanılmaya başlanmasına ne derdiniz merak ediyorum, bizim ki de bundan başka bir şey değil aslında.
  • quote:

Android telefona özgü olan ve sadece android kullanıcılarının erişebildiği bir sosyal ağın bulunduğu bir uygulamanın java telefonlarda kullanılmaya başlanmasına ne derdiniz merak ediyorum, bizim ki de bundan başka bir şey değil aslında.

Sizde de gmail programı var diye kahroluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

ios çular kızmakta haklı nede olsa para verip alıyorlar programları ....

bizde bedava ya çekemiyorlar ....

Cahilliğini gizle biraz lütfen :)

1.si instagram ücretsiz
    2.si ücretsiz olmasa bile sizin gibi bedavaya çekemiyoruz diye bir şey yok jailbreak sayesinde paralı uygulamaları çekiyoruz ki bu şahsen tercih etmediğim bir durum, 1 dolar verdi diye batmaz kimse.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.