Şimdi Ara

İnstagram Hikaye Arşivim ve Öne Çıkanlar Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnstagramda hikaye arşivimi kendi öne çıkan hikayelerimi arkadaşlarımın öne çıkan hikayelerini görüntüleyemiyorum, siyah ekran çıkıyor devamlı, kendi telefonumda başladı sorun farklı telefonlardan girdim kendi kullanıcı hesabımda sorun var akış oalrak atılan hikayeleri görebiliyorum, fakat arkadaşlarımın kendimin öne çıkan hikayelerini göremiyorum. Arşiv kısmına geldiğimde de resimlerin hiç biri görünmüyor. Bilgisayardan girdiğim de sorun yok, gözüküyor ama telefonumdan başka telefonlardan girdiğimde sorun var, ne yapabilirim?
    telefonu açtım kapadım işe yaramadı,
    uygulamayı sildim yükledim işe yaramadı,
    Önbelleği temizledim işe yaramadı,
    Başka ne yapabilirim?

Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram Öne Çıkanlar Görünmüyor: Sorunu Giderme

Instagram öne çıkanlarını göremiyorsan, bu rahatsız edici bir sorun olabilir. Neyse ki, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğin birkaç adım var:

• Öncelikle internet bağlantının olduğundan ve Instagram uygulamasının güncel olduğundan emin ol.
    • Uygulamadan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı dene.
    • Akıllı telefonunun veya tabletinin önbelleğini temizle.
    • Instagram öne çıkanlarını gizlemiş olabilirsin. Bunları görmek için profiline git, "Öne Çıkarılanlar" sekmesini seç ve sağ üst köşedeki üç noktaya tıkla. "Gizli Öne Çıkarılanları Göster" seçeneğini etkinleştir.
    • Instagram sunucularında geçici bir sorun olabilir. Daha sonra tekrar denemeyi dene.
    • Sorun devam ediyorsa, Instagram'ın help center'ına başvurabilir veya uygulamayı yeniden yükleyebilirsin.

Instagram Hikaye Arşivin Görünmüyor:

Instagram hikaye arşivini göremiyorsan, bunun birkaç nedeni olabilir:

• Oturum açmış olduğun hesap, hikayeyi paylaşan hesap olmayabilir.
    • Hikaye arşiv özelliğini devre dışı bırakmış olabilirsin. Bunu kontrol etmek için profiline git, sağ üst köşedeki üç çizgiye tıkla ve "Ayarlar" > "Gizlilik" > "Hikaye" bölümüne git. "Arşivle" seçeneğinin etkin olduğundan emin ol.
    • Telefonunda yeterli depolama alanı kalmamış olabilir.
    • Instagram'da teknik bir sorun yaşanıyor olabilir.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa, Instagram'ın help center'ına başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ?
  • ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.