Şimdi Ara

Instagram Hesap Silme Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram hesap silme nasıl yapılır sizlere resimli olarak anlatacağız. Daha önce instagram hesabı nasıl silinir anlatmıştık ancak şimdi 2017 yılında güncel bilgilerle ve daha ayrıntılı olarak hem bilgisayardan hem de telefondan instagram hesap silme işlemini anlatacağız.

    En popüler fotoğraf paylaşım platformu olan instagram’dan her hangi bir sebeple sıkılabilir veya hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Instagram hesabını sildiğiniz zaman hesabınızın tamamen silineceği, paylaşımlarınızın, beğenilerinizin, etiketlerinizin ve mesajlarınızın kalıcı olarak silineceğini öncelikle belirtelim. Ayrıca instagram hesap silme işleminden sonra silmiş olduğunuz hesabınızın kullanıcı adı artık kullanılamayacaktır.

    Instagram Hesap Silme

    Instagram hesabını silmek için aşağıdaki instagram hesap silme linkine tıklayın.https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent/
    Eğer instagram hesabınızı mobilden yani telefondan silecekseniz yukarıdaki instagram hesap silme linkinde yer alan adresi telefonunuzda bulunan internet tarayıcısında açın.
    Karşınıza instagram hesap silme sayfası açılacaktır. Tarayıcınıza göre bu sayfa ingilizce veya türkçe açılabilir.
    Bu sayfada sizden neden instagram hesabını silmek istediğiniz sorulacaktır ve seçtiğiniz seçeneğe göre instagram size bazı ipuçları verecektir. Burada yer alan “Başka bir şey (Something else)” seçeneğini seçerseniz instagram her hangi bir seçenek sunmayacaktır.
    Instagram hesabını silme sebebinizi seçtikten sonra yine aynı sayfada sizden tekrar instagram şifrenizi girmeniz istenecektir.
    Instagram şifrenizi girdikten sonra altta yer alan kırmızı renkli “Hesabımı kalıcı olarak sil” butonuna tıklayın ve instagram hesabını silin.
    “Hesabımı kalıcı olarak sil” butonuna tıkladığınız zaman artık instagram hesabınız silinecektir. Instagram hesabını sildiğiniz zaman, fotoğraflarınız, yorumlarınız, beğenmeleriniz, arkadaşlarınız ve diğer tüm verileriniz kalıcı olarak kalırılacak ve bir daha kurtarılamayacaktır. Gelecekte başka bir instagram hesabı oluşturmaya karar verirseniz, tekrar aynı kullanıcı adıyla kaydolamayacağınızı bilmelisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smnckgzr -- 15 Kasım 2022; 16:17:37 >







  • cihanonline forum
    İnstagram Hesap Silme ve Dondurma 2022 (ig dondurma)
    https://forum.cihanonline.com/threads/instagram-hesap-silme-ve-dondurma-2022-ig-dondurma.343/
  • Google chromeden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.