|
Selamlar olayı direkt anlatayım 6 aydır konustugum bir kız vardı instadan yaş falan hiç konuşmadık CİDDİ CİDDİ KONUŞMADIK. düzenli olarak aylardır fotoğraf atıyoruz birbirimize yaş falan hiç geçmedi hiçbir konusmada yok . 27 haziranda ben kendisine yine fotoğraf attım ve tamamen troll amaçlı şikayet etti bunu ve hesabım kapatıldı. bende itiraz etmedim sonra itiraz edeyim dedim itiraz onaylanmadı hesabını kapattık uyarısı geldi . hesap gitsin önemli degil yasalar uyarınca çocuklara yönelik cinsel sömürü şüphesi içeren durumları NCMEC e bildiriyoruz da yazıyor . kız instada doğum tarihini 2008 girmiş yani daha 18 olmadıgı için sanırım böyle oldu. dedigim gibi konusmada falan asla yaştan bahsedilmedi bir sorun yaşar mıyım var mı buna benzer bir şey yaşayan. yani ben fotoğraf atmadan önce kız yaşım küçük falan asla böyle şeyler demedi hiçbir zaman yaşım küçük demedi. tertemiz bir sicilim var ve böyle saçma bir şeyden umarım başım ağrımaz :( konuyla ilgili bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler