Şimdi Ara

Insignia sorunlu, sakın alma rivayetleri?!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Arkadaşlar ben de bu araçtan özellike Cosmo donanımlı almayı düşünüyorum. Yılda 10bin km bile yapmadığım için 1.6T Sidi motorlu olandan istiyorum. yakıt tüketimi 100kmde 15 litre üstüne çıkmadığı müddetçe maddi açıdan sıkıntı yaratmaz, zaten sağlıklı bir motor da bu tüketimi normal günlük kullanımda yapmaz. LPG hiç taktırmayı düşünmüyorum ve hiç LPG takılmamış bir insignia istiyorum.

    Aklıma takılan konu çevremde bir çok kişinin "Insignia problemli bir araç, başına iş alırsın" şeklinde beni vazgeçirmeye çalışmaları.

    Ufak tefek beni yolda bırakmayacak basit arızalardan korkum yok. 3 adet Alfa Romeo sahibi olmuş biri olarak yürüyen aksam sağlıklı olduğu müddetçe küçük problemleri halletmenin yolunu buluruz gerek usta, gerek kullanıcı çevresi yardımları ile.

    Durduk yerde mesela kronik olarak saçma sapan arızalar nedeniyle yolda bırakma huyu var mı? Beni esas ilgilendiren ve korkutan bu.

    Teşekkürler.







  • bahsettiğiniz modeli arkadaşım kullanıyor. hiç yolda kalmadı. bence bunu opel servislerine sorun. kronik sorunlarını öğrenin. çevrenizdekilerin söyledikleri biraz şehir efsanesi gibi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snomask

    bahsettiğiniz modeli arkadaşım kullanıyor. hiç yolda kalmadı. bence bunu opel servislerine sorun. kronik sorunlarını öğrenin. çevrenizdekilerin söyledikleri biraz şehir efsanesi gibi olmuş.
    Çok teşekkür ederim. Şehir efsanelerine Alfa Romeo dönemlerimden aşinayım. Aslında dikkat edilecek noktaları bildikten sonra bütün araçlar neredeyse aynı. Fakat bizim halkımız arabaları eşek niyetine kullanıp rutin bakımlarını bile yaptırmadığı için özellikli arabalara yazık oluyor.
  • Panmkel P kullanıcısına yanıt
    Evet rutin bakımları maalesef zamanında yaptırmayan insanlar çok. bunlardan biri de kayınpederim. arabayı sorunsuz olarak aldı, şuan sorunlar arka arkaya geliyor.
    bende opel insignia gs kullanıyorum. yeni kasada bir sorun yok. dediğim gibi eski kasayı da arkadaşım kullanıyor.

    ben kullandığım tüm araçlarda bakım faturalarını saklardım. özel serviste de yapsam bu böyleydi. sizde ikinci el araç alırken bunlara da dikkat edebilirsiniz. mümkünse aracına boya koruma, seramik gibi uygulama yapan insanları tercih edin. bu insanlar genelde arabalarına özenle bakarlar.
    bir de gerçekten yetkili servisteki ustalara sorun. en çok hangi şikayetten geliyor araçlar servise diye.

    umarım iyi bir araca denk gelirsiniz.
  • İnsignia nın 1.6 t 170 sdi motoru daha yenilikçi ve sorunsuz şanzımana sahip. 180 lik bir önceki kasasını kullandım 1,5 sene boyunca. Ben alırken de söylemişti millet, çok takma :)) AFL arızası aldığımda vardı onun haricinde en ufak sorun yaşamadım. Düğün nedeniyle satmıştım arabamı. Trafikte şimdi ne zaman görsem dönüp bakarım. Parasının hakkını verir hiç kuşkun olmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.