Şimdi Ara

İnsignia OPC vs 2.8T v6 Cosmo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ustam sizin gibi arabayı keyifle sürenler lazım bu memlekete 0.5 motor alıp uff çok yaktı diyenler bir hayli ilginç geliyor gözüme

Yanından yağ gibi süzülüp gitmek kadar keyifli bir şey var mı sen söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: angarabebesi0606

Sana bi ibiza cupra gider

3 kisilik bir aileyiz sehiricinde arac yetiyor ancak koltuklar beni bir turlu rahat ettiremedi.

Kismet olursa ikinci el D segmenti veya sifir C segmenti dusunuyorum sonraki araci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roll'de belki yersin de pist gibi bir ortamda şansın yok .

Bu gibi durumlarda Tork - Beygir eğrisi , Ağırlık merkezinin yeri yüksekliği çok önemli . Dyno da çok önemli sen 325 diyorsun da gerçekten öyle mi orası da önemli .

Opc de mesela daha hafif malzemeler kullanılmış olabilir sonuçta OPC alan adam için performans önemlidir senin aracında ise mesela daha ağır malzeme vardır . Güçler aynı olsa da OPC 20-30 kilo daha hafiftir ki bu da baya etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Mayıs 2016; 16:57:17 >
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    100kmde çok çok 10 20 lira fark edecek içkim sigaram kumarım yok o zaman başka bi zevkime gitsin
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda Ankara-Mersin işim var otobandan gidicem yol boyu GoPro türü bişeyle çekiyim eğlenceli yerleri atarım
  • angarabebesi0606 kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam aracınızı kazasız belasız kullanın.Mersin'in neresine kadar geliyorsunuz?Mersindeyim bende.İncelemek isterim aracınızı.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz. Neresine geleceğim belirsiz ama sahil yolu falan var güzel bi ilçesi diyolardı.
  • angarabebesi0606 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam haberleşiriz o zaman
  • 2.8 ilginç makina 5250de 260 hp 5250 de 350 tork torkun bu devirde olması ilginç demekki enjektör o devre kadar dolduramıyor buda yazılımla opc standardına turbonu hazır olduğunu gösterir ama şanzıman aracı törpülüyor mauelle 1.5 saniye farkı var birde anlamadığım opc ile 260 lık arasında 300kg fark var onu çözemedim ne koymuşlar fazla beygirleri bagajamı atmışlar anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.